Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕνΔΕ 2018: Επιστολή κ. Βαρβάρας Πάπαρη, Εφέτη Λάρισας


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα ήθελα κατ' αρχή να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στις δράσεις της ΕΔΕ, η οποία δικαιώνει την επιλογή της ομάδας μας να συμβάλλει στη δημιουργία του Ενωτικού Προεδρείου, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσής μας, ξεφεύγοντας απ' τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.


Κατά την διετία που πέρασε, εργαστήκαμε με εξαιρετική σύμπνοια και προσπαθήσαμε με συλλογική εργασία να εκπληρώσουμε, όσο μπορούσαμε, την υποχρέωσή μας για ουσιαστική εκπροσώπησή σας. Η Ένωσή μας, μέσα από τις δράσεις του Ενωτικού Προεδρείου, ήταν παρούσα στις εξελίξεις, εκφράζοντας με παρρησία την άποψή της επί όλων των νομοθετικών ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας και απονομής της δικαιοσύνης και προσπάθησε, με την παρεμβατική λειτουργία της, να προασπίσει το κράτος δικαίου και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και των λειτουργών της, και να αποτρέψει τη δημιουργία δικαστών δύο ταχυτήτων. Έδωσε μάχες, από κοινού με τις άλλες Ενώσεις, για τη διασφάλιση του συνταγματικού μισθολογίου μας, για το φορολογικό, το ασφαλιστικό/συνταξιοδοτικό και το πόθεν έσχες.

Η ομάδα μας, αγωνίζεται για το κύρος και την ενότητα του Δικαστικού Σώματος, συμμετέχοντας και στηρίζοντας το Ενωτικό Προεδρείο, το οποίο, στις πρωτοφανείς επιθέσεις που δέχθηκε, απάντησε με επιχειρήματα και έργα.

Στις 13 και 20 Μαΐου του 2018 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στα όργανα της ΕΔΕ.

 Σας ζητώ να στηρίξετε, με την ψήφο σας, την προσπάθειά μας να συνεχίσουμε, διεκδικώντας ενωμένοι, τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Να δώσουμε τη μάχη, λειτουργώντας ως ανεξάρτητο θεσμικό όργανο και όχι ως παρακολούθημα της εκτελεστικής εξουσίας:

- για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας
- για το κύρος του λειτουργήματος
- για τη διασφάλιση του συνταγματικού μισθολογίου μας

Ευελπιστώντας για την συμμετοχή και την στήριξη σας στις εκλογές αυτές, θέλω να ευχηθώ Καλή Επιτυχία Σε όλους τους συναδέλφους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Βαρβάρα Πάπαρη
Εφέτης Λάρισας
Υποψήφια για το ΔΣ της ΕΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"