Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πρόταση προς ψήφιση στο ΔΣ της 2-7-2015 για το Δημοψήφισμα (κ.κΣεβαστίδη κτλ)

   


Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων της 2ας Ιουλίου 2015 καταθέσαμε προς ψήφιση την παρακάτω πρόταση, η οποία δεν υιοθετήθηκε από τα λοιπά μέλη.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

            Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, αδέσμευτη από κάθε πολιτική επιρροή και με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, διατρανώνει την αντίθεσή της σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της βούλησής του από ξένους και εγχώριους θεσμικούς και εξωθεσμικούς κύκλους. Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μεταπολιτευτικής Ελλάδας είναι συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων να αφεθούν ελεύθεροι και ανεπηρέαστοι να επιλέξουν για την πορεία της Χώρας τους και για το μέλλον των παιδιών τους. Το οικονομικό αλυσοδέσιμο της Χώρας με όλων των ειδών τα Μνημόνια δεν έφερε μόνο φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, εγκατάλειψη κάθε ελπίδας για πρόοδο και ανάπτυξη, αλλά και πολιτική υποταγή στις απαιτήσεις για λιγότερη Δημοκρατία. «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Χριστόφορος Σεβαστίδης, ΔΝ- Πρόεδρος Πρωτοδικών
Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών
Μέλη του ΔΣ της ΕΔΕ

2 σχόλια:

  1. Επειδή φαίνεται πως οι συνδικαλιστές μας είναι στον κόσμο τους (και υποθέτω πως μπροστά τους οι συνάδελφοι είναι αρκετά διακριτικοί), να τους ενημερώσω ότι, ιδίως μετά τις περιπτώσεις Αθανασίου, Θάνου και την κομματική/ξύλινη γλώσσα των Σεβαστίδηδων, αυτά που ακούγονται για τους συνδικαλιστές συναδέλφους στις αίθουσες δικαστών ανά τη χώρα είναι (για να το πω κομψά) ελάχιστα τιμητικά. Και, για να μην έχει κανένας αυταπάτες, αναφέρομαι σε όλες τις ομάδες του ΔΣ. Αν γίνονταν για μένα τέτοια σχόλια και ήμουν συνδικαλιστής, μάλλον θα απέφευγα να κάνω προεκλογική περιοδεία πριν τις επόμενες εκλογές της Ένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αγαπητοί συμπολίτες ζούμε ιστορικές στιγμές.Εμένα μου θυμίζουν έντονα τον διάλογο Αθηναίων και Μηλιων που τόσο γλαφυρά περιγράφει ο Θουκυδίδης.Έτσι οπως τότε που οι Μηλιοι απέναντι στην υπερδύναμη της εποχής Αθήνα ζητούσαν να γίνει σεβαστό το δικαίωμα στην ουδετεροτητα ,έτσι και εμείς σήμερα ζητούμε να γίνει σεβαστό το δικαίωμα μας να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας απέναντι στην Ε.Ε .Τελικά επικράτησε ο ισχυρός η Μήλος καταστράφηκε.Η Αθηναϊκή συμμαχία είχε μετατραπεί σε τυραννιδα.Το ιστορικό αυτό γεγονός θυμίζει έντονα το τρίπτυχο της αρχαίας τραγωδίας ΎΒΡΙΣ ΤΥΣΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ.Η νέμεση για την Αθήνα ήρθε με τη Σικελικη εκστρατεία για την Ε.Ε ποτε;Μήπως η νέμεση θα έρθει εκ των έσω εάν συνέχιζει να τρώει τις σάρκες της. Παναγιώτης Αναούνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ