Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η Του ΜΑΥΡΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ (ΜΠΑΜΠΗ), Προέδρου Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υποψηφίου για το Δ.Σ.


         Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι
     Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε η Πρόεδρος της Ένωσής μας, Αρεοπαγίτης Βασιλική Θάνου, να κατέλθω στις επικείμενες εκλογές, ως υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο.

     Τη διετία που πέρασε, υπό την εμπνευσμένη και συνετή καθοδήγηση της Ένωσής μας από την Πρόεδρό μας, επετεύχθησαν πολλοί και σημαντικοί στόχοι του κλάδου μας. Ανεστράφη, κυρίως, το αρνητικό σε βάρος των Δικαστικών Λειτουργών κλίμα, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρούμαστε από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ως η μοναδική ελπίδα τους να δικαιωθούν στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουν. Κατεβλήθησαν οι δύο τελευταίες δόσεις των αναδρομικών του μισθολογίου του 2008, μέσα σε περίοδο βαθιάς ύφεσης και οικονομικής κρίσης, αποστομώνοντας τους «πεσιμιστές» και, πλέον, επίκειται η σε μεγάλο βαθμό αποκατάσταση των αποδοχών μας, καθώς δεν αντιμετωπιζόμαστε, πλέον, από την εκτελεστική εξουσία ως υπάλληλοι, αλλά, κατά τον πρέποντα τρόπο, ως η τρίτη ισόκυρη με τις άλλες δύο, κατά το Σύνταγμα, εξουσίες. Τίποτε από όλα τα ανωτέρω δεν έγινε τυχαία. Όλα οφείλονται στις άοκνες προσπάθειες της Προέδρου μας, η οποία αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο, προκειμένου να φθάσει η Ελληνική Δικαιοσύνη στο επίπεδο που της αρμόζει.
     Η επόμενη διετία είναι πανθομολογούμενα εξαιρετικά κρίσιμη. Μέσα σ΄ αυτήν θα κατοχυρώσουμε τα μέχρι τώρα επιτεύγματά μας και θα προχωρήσουμε στη διεκδίκηση πολύ καλύτερων συνθηκών λειτουργίας για όλους μας. Η παρουσία δε της Προέδρου μας στην Προεδρία της Ένωσής μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ευδοκίμηση των προσπαθειών μας.
     Με την υποψηφιότητά μου, επιθυμώ, εφόσον εκλεγώ, να συμβάλω, με όλες τις δυνάμεις μου, για μία Ένωση αξιόπιστη και δυνατή, ενωμένη και αποτελεσματική, στεκόμενος αρωγός, πάντοτε, ως έπραττα άτυπα μέχρι σήμερα, στο πλευρό κάθε συναδέλφου, που χρειάζεται βοήθεια. Υπόσχομαι δε ότι θα αγωνισθώ με συνέπεια και με αποκλειστικό γνώμονα τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των Δικαστικών Λειτουργών, προκειμένου στο τέλος της διετίας να είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας.
                                                             

                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ