Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ << ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ >> ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΣΚ




Μετά τη λήξη της σύμβασης του προηγούμενου έτους που είχε συνάψει η Ενωσή μας με το νοσηλευτήριο << ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ  >>, υπεγράφη πρόσφατα νέα ΣΥΜΒΑΣΗ  ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ με διετή ισχύ, η οποία παρέχει στα μέλη της Ενωσης και τα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι και τέκνα ηλικίας άνω των 14 ετών) το δικαίωμα να τύχουν των ευεργετικών εκπτωτικών προνομίων σε περίπτωση νοσηλείας ή επιλογής συγκεκριμμένων πακέτων και Ιατρικών Εξετάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη του βιβλιαρίου της Ενωσης. Παρατίθεται κατωτέρω ενδεικτικά  ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ του ανωτέρω νοσηλευτηρίου
ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών προνομιακός τιμοκατάλογος (εξαιρούνται ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό, φάρμακα και αμοιβές ιατρών). Η επίσκεψη τις εργάσιμες ημέρες χρεώνεται 50€ ενώ αργίες και Σαββατοκύριακα 75€.
Στα Τακτικά Ιατρεία για όλες τις ειδικότητες  ισχύει προνομιακή τιμή 20€, εκτός από ενδοκρινολόγο και ρευματολόγο, εξειδικευμένα κέντρα και ειδικά ιατρεία.
Συνταγογράφηση φαρμάκων θα πραγματοποιείται ένταντι 8€ κατόπιν ραντεβού.
Σε περίπτωση που το μέλος του συλλόγου επιθυμεί Διευθυντή, Αν. Διευθυντή θα υπάρχει έκπτωση 20% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.
Κατόπιν προσκόμισης παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις, αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, υπερήχους, triplex, σπινθηρογραφήματα, ακτινογραφίες, πνευμονολογικές και άλλες εξετάσεις (με συμμετοχή 15%).
Στο Γναθοχειρουργικό – Οδοντιατρικό εφαρμόζεται προνομιακός τιμοκατάλογος.  Οπου δεν γίνεται χρήση του Ασφαλιστικού Ταμείου ισχύει έκπτωση 25% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο.
Στη νοσηλεία θα πραγματοποιείται αναβάθμιση θέσης από αυτή που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός φορέας και θα παρέχεται έκπτωση 25% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου. Εάν το μέλος του συλλόγου διαθέτει κάλυψη από ασφαλιστικό φορέα, η ανωτέρω έκπτωση θα παρέχεται μετά την αφαίρεση του ποσού που παρέχει ο κύριος ασφαλιστικός φορέας (εξαιρούνται της έκπτωσης προνομιακές τιμές πακέτων, φάρμακα, υλικά, ειδικά υλικά και αμοιβές ιατρών).
Μεταφορά με Ασθενοφόρο θα διατίθεται στα μέλη του συλλόγου σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών και όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο από το Νοσηλευτήριο. Το κόστος μεταφοράς από την περιοχή της Αθήνας και των προαστίων θα είναι 50€, ενώ σε περίπτωση που απαιτηθεί νοσηλεία το ασθενοφόρο θα παρέχεται δωρεάν (περιοχή Αθήνας και προαστίων).
Οι άνωθεν παροχές αφορούν στα ακόλουθα τμήματα: Νοσηλεία, Εξωτερικά Ιατρεία και Επείγοντα, Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Στην έννοια των μελών του συλλόγου περιλαμβάνονται σύζυγοι και τέκνα ηλικίας άνω των 14 ετών.
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση:
Τα μέλη του συλλόγου για κάθε θέμα τους σχετικά με την επίσκεψη στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center θα εξυπηρετούνται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο: 210 6972-782.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ