Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣας ενημερώνουμε ότι ετοιμάσαμε και θέτουμε σε λειτουργία τη νέα μας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο: www.ddikastes.gr  (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ).  Η ιστοσελίδα www.ddikastes.gr δημιουργήθηκε από διοικητικούς δικαστές και απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε διοικητικούς δικαστές, αλλά και στον ευρύτερο νομικό κόσμο.

Αποτελεί χώρο πληροφόρησης, διατύπωσης απόψεων, διαλόγου και εν γένει επικοινωνίας μεταξύ προσώπων, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αγωνίες.
Στην ιστοσελίδα, θα βρίσκετε:
·         ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, άρθρα και μελέτες που αφορούν τον κλάδο μας
·         αναρτήσεις πολιτιστικού περιεχομένου
·         θα μπορείτε  να συμμετέχετε σε ερωτηματολόγια –ψηφοφορίες  πάνω σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον χώρο της Διοικητικής Δικαιοσύνης,  τις προτεραιότητες που πρέπει να τίθενται και τον κατά την άποψή σας τρόπο χειρισμού.
·         Forum ανταλλαγής απόψεων με διάφορες θεματικές ενότητες. Η χρήση του forum θα είναι δυνατή μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες.
Στόχος μας είναι η σελίδα αυτή να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης, επικοινωνίας και προβληματισμού πάνω στα θέματα που απασχολούν τη διοικητική δικαιοσύνη .
Σας καλούμε λοιπόν, να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ddikastes.gr και να μας στείλετε απόψεις, θέσεις, ανακοινώσεις ή σχόλια πάνω σε οποιοδήποτε θέμα κοινού ενδιαφέροντος  το οποίο θα επιθυμούσατε να αναρτηθεί.
Διοργανωτές:
Θεώνη Λειβαδίτη  Εφέτης Δ.Δ., Κλεοπάτρα Καλλικάκη, Εφέτης Δ.Δ., Κων/νος Υφαντής, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Χρύσα Ανδρεάδου, Πρωτοδίκης Δ.Δ., Μαριλένα Ειρηνάκη, Πρωτοδίκης Δ.Δ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"