Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Επιστολή Χαράλαμπου Μαυρίδη, Εφέτη Ιωαννίνων, υποψήφιου για το ΔΣ της Ε.Δ. Ε.


https://drive.google.com/file/d/0Bzn-TtGQ082QS1FwVDZBVG8zeUE/view

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΤΗΣ Ε.Δ.Ε

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Μετά από δύο διετίες γόνιμης και επιτυχημένα θητείας του Προεδρείου της Ένωσής μας , έφτασε η ώρα των εκλογών. Ειλικρινά, χωρίς να σκεφτώ ούτε λεπτό το αντίθετο, αποφάσισα, με μεγάλη ευχαρίστηση, να συμμετάσχω και πάλι στον εκλογικό αγώνα, με την ομάδα που για δύο διετίες, υπό την εμπνευσμένη και χαρισματική καθοδήγηση της Προέδρου μας, Κυρίας Βασιλικής Θάνου, αναβάθμισε το κύρος τns Ένωσης και την οδήγησε σε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Είμαι, πραγματικά, πολύ περήφανος που μετείχα και μετέχω σ' αυτήν την ομάδα και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και την επόμενη 

(κλικ στην εικόνα) 

διετία, με την καθοδήγηση του νέου υποψήφιου Προέδρου μας, κυρίου Χρήστου Τζανερρίκου, Προέδρου Εφετών, θα κινηθούμε στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο. Προσωπικά, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω το άπαν των δυνάμεών μου για το κοινό καλό όλων μας και για την επίτευξη των στόχων που ήδη έχουν τεθεί, χωρίς να έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Άλλωστε, η μέχρι σήμερα πολιτεία μου κατέδειξε ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να υπηρετώ τους σκοπούς του κλάδου μας και να συμπαραστέκομαι σε όποιον συνάδελφο έχει ανάγκη στήριξης. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν συνηθίζω να μιλώ με λόγια, αντίθετα αφήνω TIS πράξει μου να μιλούν για μένα. Και επειδή θέλω πάντα να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια, υπόσχομαι ότι, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας και εκλεγώ στο Δ.Σ., θα εξακολουθήσω την ίδια συνεπή πορεία απέναντι σας, που ακολούθησα μέχρι σήμερα. Προϋπόθεση, όμως, για να μπορέσουμε να έχουμε τις επιτυχίες της τελευταίας τετραετίας, είναι να τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να εκλεγούν και οι οκτώ υποψήφιοι της ομάδας μας. Καλή αντάμωση στις εκλογές της 22ης και 29ης Μαΐου και καλή επιτυχία στην Ένωσή μας.
Με αγάπη και εκτίμηση
Χαράλαμπος Μαυρίδης
 Εφέτης Ιωαννίνων

===========

σ.σ. Το κείμενο έχει σκαναριστεί από pdf και μπορεί να έχουν παρείσφρησει λάθη. Το ακριβές  κείμενο ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια: