Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

«Έφυγε» η Αιμιλία Λίτινα

 


Στις 30-3-2021 «έφυγε» από τη ζωή η συνάδελφος Αιμιλία Λίτινα, Αρεοπαγίτης ε.τ.

Η Αιμιλία Λίτινα ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην απονομή της Δικαιοσύνης και σε όλη της την πορεία επέδειξε ήθος, εργατικότητα και ζήλο για το λειτούργημά της. Η επιστημονική της κατάρτιση και το ήθος της την αξίωσαν να προαχθεί στον ανώτατο βαθμό του Αρεοπαγίτη. Η Αιμιλία Λίτινα, εκτός από τη Δικαιοσύνη, προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και στην Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών της οποίας υπήρξε εκλεκτό και ενεργό μέλος ασκώντας πολλές φορές καθήκοντα Προέδρου και μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής.

Με παρουσία μικρού αριθμού ατόμων, λόγω των εκτάκτων μέτρων, η κηδεία της έγινε την 1-4-2021 στα κοιμητήρια Νέας Σμύρνης. Την ένωση εκπροσώπησαν η Γενική Γραμματέας Γεωργία Μουτεβελή και ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής Επιτροπής Γεώργιος Σμυρναίος, Πρόεδρος Εφετών ε.τ., ενώ, εκτός των άλλων παρέστησαν και οι Ιωάννης Βερέτσος, αρεοπαγίτης ε.τ. και Γεώργιος Μπάλας, εφέτης. Επικήδειο λόγο εκφώνησε η κ. Ρωξάνη Τσιμπιροπούλου, Γενική Γραμματέας του Σωματείου «Οι φίλοι του Μουσείου Μπενάκη», του οποίου η εκλιπούσα υπήρξε μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της. Στη μνήμη της, εκτός από το στεφάνι που απέστειλε, θα καταθέσει ένα χρηματικό ποσό σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.

 

https://ensindik.gr/%ce%ad%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5-%ce%b7-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ