Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Επιστολή Προέδρου ΔΣΑ στους ΥπΔικ και Υγείας για λήψη μέτρων για τον κοροναϊό στα δικαστήρια της Αθήνας

Επιστολή του Προέδρου του ΔΣΑ στους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας για τη λήψη των αναγκαίων προληπτικών και προστατευτικών μέτρων για τον κοροναϊό στα δικαστήρια της Αθήνας

 
Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα κοινοποιούμενη στον Υπουργό Υγείας Βασίλειο Κικίλια, προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού στους χώρους των δικαστηρίων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρει ότι με δεδομένο ότι στους χώρους των δικαστηρίων των Αθηνών, ιδίως δε της πρ. Σχολής Ευελπίδων, εισέρχονται καθημερινά χιλιάδες πολιτών, δικηγόρων, δικαστών και δικαστικών γραμματέων, είναι αναγκαίο να ληφθούν άμεσα, κατάλληλα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.
Κατόπιν αυτού ζητεί να πραγματοποιηθεί αμελλητί απολύμανση στους χώρους των δικαστηρίων, να τοποθετηθούν αντισηπτικά στις γραμματείες, τις δικαστικές αίθουσες και τις τουαλέτες και να ληφθεί κάθε άλλο μέτρο που ήθελε κριθεί ενδεδειγμένο από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Υγείας.
Σημειώνεται ότι ο ΔΣΑ έχει ήδη προμηθευτεί και τοποθετήσει αντισηπτικά στις αίθουσες του Συλλόγου στα δικαστήρια προς χρήση από τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ