Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Η Προσωρινή Δικαστική Προστασία στη Διοικητική Δίκη

 

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Η Προσωρινή Δικαστική Προστασία στη Διοικητική Δίκη», στις 30/04/2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρες 16:00-21:00.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε δικηγόρους, δικαστικούς λειτουργούς και λοιπούς νομικούς της πράξης που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο σύστημα προσωρινής δικαστικής προστασίας στη διοικητική δίκη στην Ελλάδα.


ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η πλήρης παρουσίαση των διαφορετικών συστημάτων προσωρινής δικαστικής προστασίας στο ελληνικό διοικητικό δικονομικό δίκαιο, σε διαφορές ουσίας και στην ακυρωτική δίκη, καθώς και στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Επίσης, το σεμινάριο στοχεύει και στην ενημέρωση σχετικά με το σύστημα προσωρινής δικαστικής προστασίας στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων, υπό το νέο καθεστώς του ν.4412/2016.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
- Συστήματα προσωρινής δικαστικής προστασίας στη διοικητική δίκη στην Ελλάδα
- Το Σύστημα του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (άρθρα 200-215 ΚΔΔικ)
- Η Προσωρινή Δικαστική Προστασία στην Ακυρωτική Δίκη
- Η Προσωρινή Δικαστική Προστασία στο Ελεγκτικό Συνέδριο
- Η Προσωρινή Δικαστική Προστασία στο πεδίο των Δημόσιων Συμβάσεων (Ν.4412/2016)

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Άννα Τσιφτσόγλου
Δρ. Άννα Τσιφτσόγλου, LLM (Berkeley), Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Λέκτορας European Law & Governance School (ELGS)
Η Άννα Τσιφτσόγλου είναι διδάκτωρ δημοσίου δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών. Διετέλεσε μεταδιδακτορική υπότροφος στα Πανεπιστήμια Princeton, ΗΠΑ και London School of Economics (LSE), με αντικείμενο τη συνταγματική αλλαγή σε χώρες της ευρωζώνης μετά την οικονομική κρίση. Διδάσκει μαθήματα ευρωπαϊκού και συγκριτικού δημοσίου δικαίου στην Ευρωπαϊκή Σχολή Δικαίου και Διακυβέρνησης (ELGS) στην Αθήνα. Επίσης, είναι μαχόμενη δικηγόρος, εισηγήτρια σε πλήθος διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων και συγγραφέας πολλών μελετών στο ευρύτερο πεδίο του δημοσίου δικαίου, όπως και της επιστημονικής μονογραφίας «Δημόσια Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα» (Σάκκουλας, 2015).

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση του σεμιναρίου για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και τις σχετικές προθεσμίες.
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε τη συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  seminars@cecl.gr. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη αίτηση συμμετοχής σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
 Για περισσότερες πληροφορίες επί του σεμιναρίου επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103623506, ώρες 09:30-17:30, ή αποστείλατε e-mail στο  seminars@cecl.gr.
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Tsiftsoglou_Seminar_Outline_30.04.20.pdf)Ανακοίνωση σεμιναρίου 30.04.20[ ]465 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Registration_Form.doc)Φόρμα εγγραφής[ ]358 Kbhttps://www.cecl2.gr/index.php/el/seminaria/885-30-04-20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ