Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕΕ εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών


/
Αγαπητοί  συνάδελφοι,
εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, σας καλώ να προσέλθετε όλοι στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξετε εκείνους, που κρίνετε, ότι θα προσφέρουν περισσότερα στην υπόθεση της βελτίωσης των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης στη Χώρα μας και της εξέλιξης του εισαγγελικού θεσμού.

Οι καλύτερες συνθήκες εργασίας, που συστηματικά επιδιώκουμε, δεν αποτελούν συντεχνιακό στόχο αλλά το θεμέλιο της αποτελεσματικότητας της ποινικής πρόληψης και καταστολής, στην υπηρεσία της κοινωνικής ειρήνης.
Πρέπει έμπρακτα και διαρκώς να καθιστούμε σαφές, ότι η ποιότητα των συνθηκών εργασίας μας αφορά ολόκληρη την κοινωνία , διότι επιδρά άμεσα στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Χώρας.
Σας ζητώ να παραμείνετε και μετά τις εκλογές ενεργοί στην Ένωσή μας, με την συνεισφορά σε ιδέες και σκέψεις, η υλοποίηση των οποίων μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και την ταχύτητα της εργασίας μας. Η Ένωση δεν αποτελεί υπόθεση των ολίγων που ασχολούνται με τον συνδικαλισμό αλλά όλων μας. Δώστε της ουσιαστική φωνή και κύρος, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία τα ζητήματα που διαρκώς ανακύπτουν. Το χρειάζεται όχι μόνον ο κλάδος αλλά και ολόκληρη η κοινωνία.
Εύχομαι σε όλους προσωπική και επαγγελματική ειρήνη, δημιουργικότητα και να έχετε πάντοτε τη δύναμη να δίνετε στην ζωή και την εργασία σας την αξία που της πρέπει.
Άννα Ζαΐρη
Πρόεδρος της ΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ