Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 διοργανώνεται, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Δικαστών-Δικηγόρων με τη συμμετοχή διεθνών Ελλήνων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών :

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ
Επειδή, η δικαιοσύνη είναι μεν τυφλή, αλλά έχει ανθρώπινο πρόσωπο.
Επειδή, το ποδόσφαιρο είναι το λαοφιλέστερο ομαδικό παιχνίδι.
Επειδή, δε σταματήσαμε να παίζουμε γιατί μεγαλώσαμε, αλλά μεγαλώσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε.
                      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Σας προσκαλούμε στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ: ΔΙΚΑΣΤΩΝ (Με την ενίσχυση Δικαστικών Υπαλλήλων-Επιμελητών) - ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Δε χρειάζονται ενίσχυση), που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων στις 17 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα  Σάββατο και ώρα 12.00. Στον αγώνα θα συμμετέχουν οι διεθνείς Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μανωλάς και Δημήτρης Πίττας. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο σύλλογο εθελοντικής προσφοράς «Ορίζοντα» με σκοπό τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο.

4 σχόλια:

 1. Διαιτητης ποιος θα ναι ?
  Ο υπουργος δικαιοσυνης ?!?!?!?!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πέρα από όλους τους άλλους λόγους, είναι σημαντικό ότι οι δικαστές επιτέλους σηκώνονται από την καρέκλα τους και δείχνουν ολοένα και λιγότερο απόμακροι.Αυτες τις δύσκολες εποχές έχουμε ανάγκη να είναι οι δικαστές κοντά στον πολίτη και όχι απέναντι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λόγω του ότι τρεις δικηγόροι από τη βασική ενδεκάδα έχουμε έναν άλλο αγώνα στην Αθήνα, οι συνάδελφοi θα ζητήσουν αναβολή αυτού του αγώνα στα Χανιά. Μία σύντομη παρακαλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας παρουσία πλήθος κόσμου.Πουλήθηκαν περίπου 700 προσκλήσεις και αυτό ήταν το πιο σημαντικό από όλα.Η δικαιοσύνη οφείλει να έχει και κοινωνικό πρόσωπο. Ευχαριστούμε πολύ το Στέλιο Μανωλά και το Δημήτρη Πίττα, που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον αγώνα, αλλά και τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Χανίων που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
  ΥΓ. Για την ιστορία: Η ομάδα των δικαστών με την ενίσχυση γραμματέων και επιμελητών, αλλά κυρίως με την ενίσχυση του Στέλιου Μανωλά και του Δημήτρη Πίττα, νίκησαν 5-4 την ομάδα των δικηγόρων Χανίων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"