Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

“Ιατρικό Δίκαιο στην Πράξη”

 Για πρώτη φορά, ένα συνέδριο που ξεφεύγει από την θεωρία και εξετάζει το Ιατρικό Δίκαιο όπως είναι στην πραγματικότητα, μέσα από αντιπαράθεση (Θέση – Αντίθεση) επί πραγματικών δικαστικών υποθέσεων. Ομιλητές είναι προσωπικότητες γνωστές για την εμπειρία τους σε υποθέσεις ιατρικής ευθύνης.

Το “Ιατρικό Δίκαιο στην Πράξη” είναι ένα συνέδριο, που θα γίνει στη Νάξο, στο Συνεδριακό Κέντρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Ενετικό Κάστρο, 10 και 11 Ιουλίου 2015. Απευθύνεται σε νομικούς και ιατρούς με σκοπό να συνδράμει στα καθημερινά νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι κατά την ανάληψη υποθέσεων ιατρικής ευθύνης, οι τελευταίοι κατά την ιατρική τους πρακτική.
Διοργανώνεται από το Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου, το Νομικό Φροντιστήριο ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ και την ιστοσελίδα iatrikodikaio.com.
Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει γεύμα, ξεναγήσεις, εκδρομή συνοδών, παράλληλες   δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλα διαλείμματα ώστε ομιλητές και ακροατές να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα δίκτυο επαφών μέσα στα παραδοσιακά σοκάκια και δίπλα στις πασίγνωστες παραλίες της Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"