Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

«ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» 8ο ετήσιο επιστημονικό Συνέδριό ΕΔΔ 2021 (WEBINAR)

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

www.dimosiodikaio.gr

Ηλεκτρονικό Eπιστημονικό Περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» www.publiclawjournal.com

 

…………………………………………………………………………………………………………………

8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

Διαδικτυακά μέσω zoom webinar Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

………………………………………………..

Ηλεκτρονική υποβολή papers και ηλεκτρονικές εγγραφές Συνέδρων στο 8syn.eed@gmail.com

………………………………………..

Πρόσκληση Υποβολής Ανακοινώσεων-Μελετών μέχρι Τρίτη 29.12.2020 

 

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ) διοργανώνει το 8ο ετήσιο επιστημονικό Συνέδριό της με πρόσκληση υποβολής papers, λόγω των υγειονομικών συνθηκών και το 2021 διαδικτυακά μέσω zoom webinar.

Το ετήσιο επιστημονικό συνέδριο, που συνδιοργανώνεται με τους τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους, έχει καθιερωθεί ως η ετήσια «γιορτή του δημοσίου δικαίου», ως ο χώρος επιστημονικής συνάντησης και εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων των Μελών της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσκαλούνται όλα τα Μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν ως Σύνεδροι. Προσκαλούνται, επίσης, να παρακολουθήσουν το Συνέδριο όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το Δημόσιο Δίκαιο. Η συμμετοχή των ομιλητών (που πρέπει όλοι να είναι ταμειακά ενήμερα Μέλη της Ένωσης) και των συνέδρων είναι δωρεάν. Στους Συνέδρους θα χορηγηθεί ηλεκτρονικά  το Βιβλίο (E-book) με τα επιστημονικά άρθρα επί των ομιλιών του 7ου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τον Ιούλιο του 2020.

…………………………………………………………………………

Θεματικές του Συνεδρίου:

§  Συνταγματική ιστορία: 200 χρόνια Ελληνικό Κράτoς

§  Θεμελιώδη δικαιώματα και πανδημία

§  Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (ΧΘΔΕΕ)

§  Μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος

§  Ταμείο ανάκαμψης της ΕΕ

§  Επίκαιρα ζητήματα Φορολογικού Δικαίου

§  Η δικονομία του Ελεγκτικού Συνεδρίου

§  Επίκαιρα ζητήματα Δημοσίων Συμβάσεων

§  Μεταρρύθμιση του ΕΣΥ

§  Επίκαιρα ζητήματα Δικαίου του Περιβάλλοντος και Πολεοδομικού Δικαίου

§  Οικονομική ανάλυση του Δημοσίου Δικαίου

§  Δημόσια Διοίκηση: Zητήματα ΑΣΕΠ, επιτελικού κράτους, κωδικοποίησης, ρύθμισης αρμοδιοτήτων μεταξύ κεντρικής διοίκησης, αποκεντρωμένης διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομικών θεσμών, αναδιοργάνωσης Μέσων Μαζικών Μεταφορών (ΜΜΜ)  και ψηφιακής διακυβέρνησης

…………………………………………………………………………

Διαδικασία Υποβολής Προτάσεων Ανακοινώσεων-Μελετών αποκλειστικά στις άνω θεματικές:

Προσκαλούνται τα ταμειακώς εντάξει Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) που επιθυμούν, να αποστείλουν ηλεκτρονικά τον τίτλο και μια περίληψη της πρότασης ανακοίνωσής τους (έως 600 λέξεις) το αργότερο μέχρι την  Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεδρίου 8syn.eed@gmail.com

Προτάσεις που δεν θα εμπίπτουν στις άνω θεματικές ή στις οποίες κάποιος εισηγητής δεν θα είναι ταμειακώς εντάξει Μέλος της Ένωσης ή δεν θα έχουν παραληφθεί ηλεκτρονικά μέχρι την 29.12.2020, δεν θα εξετάζονται από την επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου. Με τις προτάσεις θα δηλώνεται  υπεύθυνα ότι το πλήρες κείμενο θα έχει σταλεί μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2021.

Η περίληψη παρακαλούμε να συνοδεύεται από τα εξής στοιχεία: τίτλο του άρθρου, όνομα και ιδιότητα συγγραφέα, λέξεις-κλειδιά (μέχρι πέντε), τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η προοεπιλογή (επιλογή με την επιφύλαξη της αποστολής του τελικού άρθρου μέχρι την 12 Φεβρουαρίου 2021) των ανακοινώσεων και η γνωστοποίησή της στους ενδιαφερομένους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Τα πλήρη άρθρα επί των  ανακοινώσεων που θα έχουν γίνει αποδεκτές (ως 7000 λέξεις) θα πρέπει να έχουν σταλεί στην επιστημονική και οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεδρίου 8syn.eed@gmail.com το αργότερο μέχρι την  Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμπερίληψη των επιλεγέντων ομιλητών στο πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι η προηγούμενη  αποστολή του πλήρους άρθρου μέχρι την άνω ημερομηνία.

Όσοι αποστέλλουν προτάσεις ανακοίνωσης, βεβαιώνουν  ότι θα συμμετάσχουν με παρουσία μέσω zoom με πολύ καλή διαδικτυακή σύνδεση, μικρόφωνο και κάμερα στο Συνέδριο.  Οι προφορικές ανακοινώσεις θα διαρκούν μέχρι 12 λεπτά.

Τα εγκριθέντα άρθρα επί των ανακοινώσεων του Συνεδρίου θα δημοσιευτούν αποκλειστικά στο Εbook του Συνεδρίου και ορισμένα από αυτά και στο Επιστημονικό Περιοδικό της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ, www.publiclawjournal.com».

Ρητά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η παρουσίαση των ανακοινώσεων και σε άλλο συνέδριο ή ημερίδα, πριν ή μετά το ετήσιο συνέδριο της  Ένωσης Δημοσιολόγων. Τονίζεται ότι δεν επιτρέπεται η δημοσίευση των άρθρων επί των ομιλιών σε άλλο βιβλίο ή επιστημονικό περιοδικό ή ιστοσελίδα. Για την αναδημοσίευση (οπωσδήποτε μετά την δημοσίευση του βιβλίου πρακτικών του Συνεδρίου και στο Επιστημονικό Περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» με ρητή παραπομπή στο βιβλίο πρακτικών και στο επιστημονικό περιοδικό) απαιτείται ειδική άδεια του Προέδρου της επιστημονικής επιτροπής του Συνεδρίου.

Για την μορφή των άρθρων επί των ομιλιών ισχύουν οι γενικές οδηγίες για τα άρθρα που αποστέλλονται προς δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ (βλ. www.publiclawjournal.com).

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 2 Μαρτίου (9-21.00) και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 (9-21.00).

Εγγραφές Συνέδρων γίνονται ηλεκτρονικά στο 8syn.eed@gmail.com

Η συμμετοχή των Συνέδρων και των Ομιλητών είναι δωρεάν.

……………………………………………………………………………..

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με νομική προσωπικότητα. Η ιστοσελίδα της είναι η εξής: www.dimosiodikaio.gr. Διαθέτει σελίδα στο facebook και το twitter. Είναι η επιστημονική ένωση στην οποία συμμετέχουν Συνταγματολόγοι,  Διοικητικολόγοι, Ευρωπαϊκολόγοι και Διοικητικοί Επιστήμονες και αναπτύσσεται πολυτασικός δημόσιος διάλογος για την προαγωγή του Δημοσίου Δικαίου. Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων αριθμεί περίπου 500 μέλη και είναι πάντα ανοικτή σε νέα μέλη. Προσκαλεί να γίνουν μέλη της (με ηλεκτρονική αίτηση στο www.info@dimosiodikaio.gr ή στο περιθώριο των εκδηλώσεων/σεμιναρίων του ΔΣΑ, του ΔΣΘ ή του ετήσιου Συνεδρίου και με ετήσια συνδρομή για το έτος 2021, 20 Ευρώ, που καταβάλλεται από τα μέλη στον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΕΔ στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR64 01715580 006558126147166, BIC PIRBGRAA) Διοικητικούς Δικαστές, Καθηγητές Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου, Μέλη και Ειδικούς Επιστήμονες Ανεξαρτήτων Αρχών, Νομικούς Συμβούλους του Κράτους και  Δικηγόρους, Ασκούμενους Δικηγόρους, Νομικούς, Διοικητικούς Επιστήμονες, Πολιτικούς Επιστήμονες με μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο (Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Διοικητική Επιστήμη).

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει τακτικά (Τετάρτες) επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια σε συνεργασία με τον ΔΣΑ και ένα ετήσιο συνέδριο με πρόσκληση υποβολής papers (Μάρτιο-Μάϊο, κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, το 2014 στην Αθήνα, το 2015 στην Θεσσαλονίκη, το 2016 στο Ηράκλειο, το 2017 στην Ρόδο, το 2018 στον Βόλο, το 2019 στην Πάτρα, το 2020 διαδικτυακά και το 2021 διαδικτυακά) που στόχος του είναι η παρουσίαση του πρωτότυπου έργου των ελλήνων δημοσιολόγων και η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.  Επίσης η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει κάθε εξάμηνο μία επιστημονική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον ΔΣΘ καθώς και επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (π.χ. Πάτρα το 2017, Ζάκυνθο, Δράμα το  2019) και της Κύπρου. 

…………………………………………………………………..

Κυκλοφορεί το  διπλό 1 και 2/2020 τεύχος του ηλεκτρονικού, ελεύθερα προσβάσιμου, Επιστημονικού Περιοδικού Δημόσιο Δίκαιο (www.publiclawjournal.com) που είναι αφιερωμένο στα μέτρα για τον Covid-19 στην πρώτη περίοδο της πανδημίας.

Εντός του Νοεμβρίου 2020 θα δημοσιευτεί και το διπλό τεύχος 3 και 4/2020 με πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες, δικαστικές αποφάσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις.

Προσκαλούνται σταθερά τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) να υποβάλλουν ηλεκτρονικά (στο info@dimosiodikaio.gr) πρωτότυπες και αδημοσίευτες  επιστημονικές μελέτες (ως 8000 λέξεις) και βιβλιοπαρουσιάσεις (ως 1500 λέξεις) προς δημοσίευση στο ηλεκτρονικό free access επιστημονικό περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» (www.publiclawjournal.com). Όλες οι μελέτες αξιολογούνται βάσει του συστήματος peer review.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

Εκ μέρους της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου 

 

Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος

Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) και της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου

Διευθυντής Επιστημονικού Περιοδικού ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ (www.publiclawjournal.com)

 Εκλεγμένος Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Οικονομικών Θεσμών Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

 

 

EΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)                  

www.dimosiodikaio.gr

Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ»

www.publiclawjournal.com

 

Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά, λόγω των υγειονομικών συνθηκών κατ΄ εξαίρεση διαδικτυακά μέσω zoom webinar,   Επιστημονικές Εκδηλώσεις - Σεμινάρια που θα λαμβάνουν χώρα την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020 κατά κανόνα Τετάρτη και κατ΄ εξαίρεση Τρίτη.

Οι τρεις πρώτες επιστημονικές εκδηλώσεις του νέου 15ου κύκλου με τίτλο «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 6 ΜΜ, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2 ΜΜ και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 6 ΜΜ.  …………………………………………………………

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ (μέσω ΖΟΟΜ WEBINAR) ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ) ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

(1.             ΤΕΤΑΡΤΗ 11.11.2020 6 ΜΜ, 2. ΤΕΤΑΡΤΗ 25.11.2020 2 ΜΜ, 3.ΤΡΙΤΗ 1.12.2020 6 ΜΜ)

Τα link και οι οδηγίες για τον τρόπο παρακολούθησης μέσω zoom, youtube και μέσω της σελίδας του facebook της Ένωσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ένωσης (www.dimosiodikaio.gr) και στην σελίδα της Ένωσης στο facebook.

…………………………………………………………..

 

1.   Τετάρτη  11 Νοεμβρίου 2020 6 ΜΜ διαδικτυακά μέσω zoom webinar

 

H λειτουργία της Δικαιοσύνης και το δεύτερο «κύμα» περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 

Συντονιστής: Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

 

Ομιλητές:

Δημήτριος Φινοκαλιώτης, Δικηγόρος, Μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ και του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), Υποψήφιος ΔΝ, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου

 

Αθανάσιος Ζούπας, Δικηγόρος, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

 

Δημήτριος Ε. Φούτσης, Δικηγόρος Αθηνών, LLM (Bonn)

 

Στυλιανός Δ. Μαυρίδης, Αντιπρόεδρος ΔΣΘ, Μεταδιδάκτορας Δημοσιονομικού Δικαίου Νομικής ΑΠΘ, Ειδικός Επιστήμονας Νομικής ΔΠΘ, Δικηγόρος

 

………………………………………………………

 

2.   Τετάρτη 25 Νοεμβρίου εκτάκτως 2 ΜΜ  διαδικτυακά μέσω zoom webinar

 

Παρουσίαση του βιβλίου Β. Τζέμος (Επιμ.), Δίκαιο των Προσλήψεων. Νόμος του ΑΣΕΠ, Ερμηνεία κατ΄ άρθρον, 2020, Εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη

 

Ομιλητές:

Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Εσωτερικών

 

Ιωάννης Καραβοκύρης, Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, τ. Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου

 

Ιωάννης Σακέλλης, Σύμβουλος ΑΣΕΠ, Ομότιμος Καθηγητής και τ. Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου

 

Ήβη – Αγγελική Μαυρομούστακου,  Σύμβουλος ΑΣΕΠ, Καθηγήτρια και Διευθύντρια Εργαστηρίου Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης Πανεπιστημίου Κρήτης, Συνεργάτης έργου

 

Βασίλης Γ. Τζέμος, Σύμβουλος, ΑΣΕΠ, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), Επιμελητής έργου

 

…………………………………………………………………………....

 

 

 

3.   Τρίτη  1 Δεκεμβρίου 2020 6 ΜΜ διαδικτυακά μέσω zoom webinar

 

Τα θεμελιώδη δικαιώματα μετά την επίδραση της οικονομικής κρίσης και της υγειονομικής πανδημίας

 

Χαιρετισμός-Εισαγωγή: Δρ. Βασιλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

 

Συντονιστής: Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Δικηγόρος, τ. Ευρωβουλευτής

 

Ομιλητές:

Σπυρίδων Βλαχόπουλος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ,  Μέλος ΑΠΔΠΧ, Δικηγόρος

 

Ξενοφών Κοντιάδης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος Ιδρύματος Τσάτσου, Δικηγόρος

 

Ιωάννης Α. Τασόπουλος, Καθηγητής  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Διονύσιος Φιλίππου, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ, Δικηγόρος

……………………………………………………………………………

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με νομική προσωπικότητα. Η ιστοσελίδα της είναι η εξής: www.dimosiodikaio.gr. Διαθέτει σελίδα στο facebook και το twitter. Είναι η επιστημονική ένωση στην οποία συμμετέχουν Συνταγματολόγοι,  Διοικητικολόγοι, Ευρωπαϊκολόγοι και Διοικητικοί Επιστήμονες και αναπτύσσεται πολυτασικός δημόσιος διάλογος για την προαγωγή του Δημοσίου Δικαίου. Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων αριθμεί περίπου 500 μέλη και είναι πάντα ανοικτή σε νέα μέλη. Προσκαλεί να γίνουν μέλη της (με ηλεκτρονική αίτηση στο www.info@dimosiodikaio.gr ή στο περιθώριο των εκδηλώσεων/σεμιναρίων του ΔΣΑ, του ΔΣΘ ή του ετήσιου Συνεδρίου και με ετήσια συνδρομή για το έτος 2021, 20 Ευρώ, που καταβάλλεται από τα μέλη στον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΕΔ στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR64 01715580 006558126147166, BIC PIRBGRAA) Διοικητικούς Δικαστές, Καθηγητές Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου, Μέλη και Ειδικούς Επιστήμονες Ανεξαρτήτων Αρχών, Νομικούς Συμβούλους του Κράτους και  Δικηγόρους, Ασκούμενους Δικηγόρους, Νομικούς, Διοικητικούς Επιστήμονες, Πολιτικούς Επιστήμονες με μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο (Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Διοικητική Επιστήμη).

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει τακτικά (Τετάρτες) επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια σε συνεργασία με τον ΔΣΑ και ένα ετήσιο συνέδριο με πρόσκληση υποβολής papers (Μάρτιο-Μάϊο, κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, το 2014 στην Αθήνα, το 2015 στην Θεσσαλονίκη, το 2016 στο Ηράκλειο, το 2017 στην Ρόδο, το 2018 στον Βόλο, το 2019 στην Πάτρα, το 2020 διαδικτυακά και το 2021 διαδικτυακά) που στόχος του είναι η παρουσίαση του πρωτότυπου έργου των Ελλήνων Δημοσιολόγων και η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.  Επίσης η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει κάθε εξάμηνο μία επιστημονική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον ΔΣΘ καθώς και επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (π.χ. Πάτρα το 2017, Ζάκυνθο, Δράμα το  2019) και της Κύπρου. 

………………………………………………………………………………………………

Κυκλοφορεί το  διπλό 1 και 2/2020 τεύχος του ηλεκτρονικού, ελεύθερα προσβάσιμου, Επιστημονικού Περιοδικού Δημόσιο Δίκαιο (www.publiclawjournal.com) που είναι αφιερωμένο στα μέτρα για τον Covid-19 στην πρώτη περίοδο της πανδημίας.

Εντός του Νοεμβρίου 2020 θα δημοσιευτεί και το διπλό τεύχος 3 και 4/2020 με πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες, δικαστικές αποφάσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις.

Προσκαλούνται σταθερά τα Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) να υποβάλλουν ηλεκτρονικά (στο info@dimosiodikaio.gr) πρωτότυπες και αδημοσίευτες  επιστημονικές μελέτες (ως 6000 λέξεις) και βιβλιοπαρουσιάσεις (ως 1500 λέξεις) προς δημοσίευση στο ηλεκτρονικό free access επιστημονικό περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ (www.publiclawjournal.com)» που πλέον έχει ISSN και λειτουργεί με σύστημα peer review.

....................................................................................................................................

Το 8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω zoom webinar την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021. Η συμμετοχή των Συνέδρων και των ομιλητών είναι δωρεάν. Ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων papers το αργότερο μέχρι 29.12.2020 μόνο για τα ταμειακά ενήμερα Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) στο 8syn.eed@gmail.com Για περισσότερες πληροφορίες βλ. την ιστοσελίδα (www.dimosiodikaio.gr) και την σελίδα στο Facebook της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

…………………………………………………………………………………………..

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Εκ του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος

Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ