Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

«Φαρμακευτικό Δίκαιο: Νομοθεσία και Πράξη» Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

 


 

 

 

  2. 26-8-2023

Οι αιτήσεις πήραν παράταση. Νέα καταληκτική ημερομηνία Κυριακή 03/09/2023.

 

 

 

Στο Δ.Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί-ές πτυχιούχοι Τμημάτων Νομικής, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής, Βιολογίας, Νοσηλευτικής και λοιπών Επιστημών Υγείας, Χημικών, Χημικών Μηχανικών, Γεωπονίας, Οικονομικών Επιστημών, Πολιτικών Επιστημών και λοιπών Επιστημών που σχετίζονται με τη λειτουργία Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αντίστοιχων Τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

 

 1. 15-5-2023  08.51

Το Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ (επισπεύδον Τμήμα), και το Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ οργανώνουν και λειτουργούν από το ακ. έτος 2021-2022, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Φαρμακευτικό Δίκαιο: Νομοθεσία και Πράξη» σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης της Συγκλήτου του ΑΠΘ (ΦΕΚ 2514/τ.Β΄/14-6-2021).

___________________

Το γνωστικό αντικείμενο του Δ.Π.Μ.Σ. είναι το Φαρμακευτικό Δίκαιο, όπως έχει διαμορφωθεί στο διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και εφαρμόζεται στην πράξη. Στον όρο «Φαρμακευτικό Δίκαιο» για τις ανάγκες του παρόντος Δ.Π.Μ.Σ. περιλαμβάνονται νόμοι, διατάξεις και κάθε άλλου είδους ρύθμιση ή απόφαση αρμόδιας αρχής που αφορά στην παραγωγή, διάθεση, εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων κάθε είδους, όπως και λοιπών παραφαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, την Ε.Ε. και στις υπόλοιπες χώρες.

Σκοπός του Π.Μ.Σ.

Σκοπός του Δ.Π.Μ.Σ. είναι η καλλιέργεια και η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και έρευνας στο παραπάνω πεδίο, ο εφοδιασμός και η ενίσχυση των μεταπτυχιακών φοιτητών με εξειδικευμένες γνώσεις σε αυτό, με στόχο την πληρέστερη προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα

 

 

Πρόσκληση

Αίτηση

 http://pharmaceutical.law.auth.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ