Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συγκρότηση του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδικίας και Επίλυσης διαφορών του άρθρου 88 παρ.2 του Συντάγματος για το έτος 2011.

Κ.Υ.Α. 6301/26-1-2011 (ΦΕΚ Β΄ 263/17-2-2011) ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

"Συγκρότηση του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδικίας και Επίλυσης διαφορών του άρθρου 88 παρ.2 του Συντάγματος για το έτος 2011.".




Α) Το Ειδικό Δικαστήριο Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδικίας για το έτος 2011 αποτελούμενο από τα κάτωθι μέλη:
Ι. ΤΑΚΤΙΚΑ 1. Παναγιώτη Πικραμμένο του Όθωνα, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο. 2. Ευαγγελία Νίκα του Νέστορος, Σύμβουλο της Επικρατείας. 3. Δημήτριο Μουστάκα του Ιωάννη, Αρεοπαγίτη. 4. Χρυσούλα Καραμαδούκη του Γεωργίου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 5. α) Νικόλαο Τέλλη του Δημητρίου και β) Αθανάσιο Πουλιάδη του Κωνσταντίνου Καθηγητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 6. α) Λεωνίδα Πανούση του Αναστασίου, Δικηγόρο Αθηνών και β) Ιωάννη Παπαδογιαννάκη του Μιχαήλ, Δικηγόρο Αθηνών ομοίως, μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου Δικηγόρων.
ΙΙ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ 1. α) Βαρβάρα Ραφτοπούλου του Παναγιώτη, Σύμβουλο της Επικρατείας και β) Αντώνιο Ντέμσια του Ιωάννη, Σύμβουλο της Επικρατείας, ομοίως. 2. α) Βασίλειο Φούκα του Δημητρίου, Αρεοπαγίτη και β) Νικόλαο Μπιχάκη του Βασιλείου, Αρεοπαγίτη, ομοίως 3. α) Σταμάτιο Πουλή του Στυλιανού, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και β) Κωνσταντίνο Κωστόπουλο του Χρήστου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ομοίως. 4. α) Συμεών Μηναΐδη του Μηνά, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης β) Παρασκευά Αρβανιτάκη του Στεφάνου και γ) Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη του Δημητρίου, Καθηγητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δ) Σπυρίδωνα Φλογαΐτη του Ιωάννη, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καπο− διστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 5. α) Ιωάννη Δρυλλεράκη του Κωνσταντίνου β) Δημήτριο Κορφιάτη του Ιωάννου γ) Δημήτριο Μανώλη του Εμμανουήλ και δ) Γεώργιο Παπαϊωάννου του Λουκά, Δικηγόρους Αθηνών μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων.
Β) Το Ειδικό Δικαστήριο για την επίλυση διαφορών του άρθρου 88 παρ.2 του Συντάγματος και του άρθρου 2 παρ. 1 του ν. 3038/2002, αποτελούμενο από τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδικάσεως Αγωγών Κακοδικίας και επιπλέον από τα παρακάτω μέλη:
ΤΑΚΤΙΚΑ 1. Παναγιώτη Κορνηλάκη του Κωνσταντίνου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και 2. Νικόλαο Μαυρομμάτη του Χρήστου, Δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ 1. α) Χρίστο Κούσουλα του Λάμπρου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και β) Γεώργιο Λεβέντη του Αποστόλου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καπο− διστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 2. α) Βασίλειο Χειρδάρη του Κιονσταντίνου, Δικηγόρο Αθηνών και β) Δημήτριο Γιώτσα του Γεωργίου, Δικηγόρο Αθηνών ομοίως, μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ