Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας - Ερμηνεία & πρόσφατη νομολογία Αρείου Πάγου κατ’ άρθρο



Άμεσες λύσεις σε κάθε δικονομικό πρόβλημα που ανακύπτει στην προδικασία, στα δικαστικά συμβούλια και στην κύρια διαδικασία των ακροατηρίων. 
 
Το παρόν έργο συνδυάζει κατά μοναδικό και εύχρηστο τρόπο Επιστήμη, Νομολογία και Πρακτική. Τοποθετείται στα ζητήματα με σαφήνεια, συγκεντρώνοντας τις συνήθως ισχύουσες και πλέον χρήσιμες πρακτικά θεωρητικές απόψεις και κυρίως τις κρατούσες νομολογιακές πρακτικές, ερμηνείες και τοποθετήσεις των Ποινικών Τμημάτων και της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου στις αντίστοιχες ποινικές δικονομικές διατάξεις, κατ’ άρθρο, έχοντας λάβει υπ’ όψιν το σύνολο της πρόσφατης, από το 2008 έως το Ιούλιο του 2011, νομολογίας του Αρείου Πάγου

=====================================

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ


Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναδέλφους το νέο "Κώδικα Ποινικής Δικονομίας - Ερμηνεία & πρόσφατη νομολογία Αρείου Πάγου κατ’ άρθρο" του αξιόλογου και πεπειραμένου αρεοπαγίτη Κωνσταντίνου Γ. Φράγκου από τις εκδόσεις Σάκκουλα, που μόλις προμηθεύτηκα και βρήκα διαφωτιστικό και εύχρηστο! Το συγκεκριμένο έργο συνδυάζει κατά μοναδικό και εύχρηστο τρόπο Επιστήμη, Νομολογία και Πρακτική. Τοποθετείται στα ζητήματα με σαφήνεια, συγκεντρώνοντας τις συνήθως ισχύουσες και πλέον χρήσιμες πρακτικά θεωρητικές απόψεις και κυρίως τις κρατούσες νομολογιακές πρακτικές, ερμηνείες και τοποθετήσεις των Ποινικών Τμημάτων και της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου στις αντίστοιχες ποινικές δικονομικές διατάξεις, κατ’ άρθρο, έχοντας λάβει υπ’ όψιν το σύνολο της πρόσφατης, από το 2008 έως το Ιούλιο του 2011, νομολογίας του Αρείου Πάγου.

1 σχόλιο:

  1. Καλό φαίνεται το βιβλίο και πολύ ελκυστικό και σε καλή τιμή, αλλά, με τις συνεχείς τροποποιήσεις και επιταχύνσεις, αξίζει άραγε να το προμηθευθεί κάποιος και μετ’ ολίγο να είναι αναγκασμένος να έχει μαζί και τα Φ.Ε.Κ. με τις τροποποιήσεις; Προσωπικά, ακόμη και Κώδικες διστάζω να αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ