Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Γ΄ 388/16-6-2011 τα ΠΔ με υπηρεσιακές μεταβολές (ανάθεση καθηκόντων, ανακριτών ΕΙσαγγελέων καταστημάτων κράτησης κτλ) Μεταξύ άλλων συγκαταλέγονται και οι κάτωθι αποσπάσεις
Α. Αποσπάται, για ένα (1) εξάμηνο, στο Εφετείο Λαμίας, ο Εφέτης Κρήτης Λεωνίδας Χατζησταύρου του Αποστόλου, λόγω υπηρεσιακών αναγκών και με δαπάνες του Δημοσίου.



Β. Παρατείνεται, για ένα (1) εξάμηνο ακόμη, η απόσπαση της Προέδρου Πρωτοδικών Ιωαννίνων Ελένης Παρπούλα του Σωτηρίου στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής, λόγω υπηρεσιακών αναγκών.
Γ. Παρατείνεται, για ένα (1) εξάμηνο ακόμη, η απόσπαση του Πρωτοδίκη Ναυπλίου Νικολάου Ντόβα του Χρήστου στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνης, λόγω υπηρεσιακών αναγκών.
Δ. Παρατείνεται, για ένα (1) εξάμηνο ακόμη, η απόσπαση της Πρωτοδίκη Καλαμάτας Ευαγγελίας − Θεοδώρας Πανόργια του Σπυρίδωνα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, λόγω υπηρεσιακών αναγκών.
Ε. Παρατείνεται, για ένα (1) εξάμηνο ακόμη, η απόσπαση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου Ευδοκίας Χατζηβρέττα του Δημητρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου, λόγω υπηρεσιακών αναγκών.
ΣΤ. Ανακαλείται το από 7ης Απριλίου 2011 προεδρικό διάταγμα (Γ΄ 286), με θέμα: «Υπηρεσιακές μεταβολές δικαστικών λειτουργών των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων και μερική ανάκληση προεδρικού διατάγματος», κατά το μέρος που αφορά στην απόσπαση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών Θεοδούλης Επιγαρίδου του Λαζάρου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Ζ. Αποσπάται, για ένα (1) εξάμηνο, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής Στυλιανός Γαλιατσάτος του Ηλία, λόγω υπηρεσιακών αναγκών και με δαπάνες του Δημοσίου.
Η. Ανακαλείται το από 7ης Φεβρουαρίου 2011 προεδρικό διάταγμα (Γ΄ 192), με θέμα: «Αποσπάσεις δικαστικών λειτουργών των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων και μερική ανάκληση προεδρικών διαταγμάτων», κατά το μέρος που αφορά στην απόσπαση της Πρωτοδίκη Γρεβενών Παρασκευής Χρυσοχόου του Χρήστου στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας και της Πρωτοδίκη Φλώρινας Στυλιανής Τσάμη του Θεοδώρου στο Πρωτοδικείο Καστοριάς.
Θ. Αποσπάται, για ένα (1) εξάμηνο, στο Πρωτοδικείο Καστοριάς, η Πρωτοδίκης Άρτας Ελένη Τσάπρα του Νικολάου, λόγω υπηρεσιακών αναγκών και με δαπάνες του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ