Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ


Στις  20-6-2011 με 25-6-2011 διενεργήθηκαν τρεις δημοσκοπήσεις, επ' ευκαιρία των 100.000 "κλικ" του blog

τα αποτελέσματα είναι τα εξής:


Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG



ΕΠΙΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ BLOG



ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΜΑΘΑ



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ψηφοφορία ήταν μυστική και δεν είναι  δυνατόν να διαπιστωθεί η ταυτότητα των ψηφοφόρων ούτε αν κάποιοι ψήφισαν δύο φορές από διαφορετικούς υπολογιστές.
================


Κατ' αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τόσο θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στην  προσπάθεια αυτή καθώς και για την έμπρακτη συμμετοχή σας (με σχόλια, ειδήσεις κτλ)
Παρακαλώ (για πολλοστή φορά) να στέλνετε   τις ιδέες, τις παρατηρήσεις, τα σχόλιά σας (ακόμα και ανώνυμα, άλλωστε δε θα δημοσιοποιηθούν), τα οποία θεωρώ τόσο   αναγκαία για τη βελτίωση του blog.

5 σχόλια:

  1. Το ιδανικο θα ηταν να μπορουσε να μετεξιλιχθει απο μπλογκ σε φορουμ, όπου θα εγραφαν διαφοροι συναδελφοι.
    Αν υπαρχουν 3-4 συναδελφοι ενδιαφερομενοι να αναλαβουν χρεη διαχειριστη, θα μπορουσε να λαβει σαρκα και οστα ενα τετοιο εγχειρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να συνεχισω την προηγουμενη σκεψη μου, μεσω του φορουμ ,θα μπορουσαμε και αποφασεις να ανταλασσουμε, και να συζηταμε σε πραγματικο χρονο, και να βρισκουμε παλιους συναδελφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσαμε επίσης να ανταλλάσουμε σχέδια και να διατυπώνουμε ερωτήματα και απόψεις, ειδικά για θέματα πρωτότυπα που δύσκολα βρίσκουμε νομολογία, όπως και νξα δημοσιεύουμε αποφάσεις μας που θεωρουμε προωτότυπες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν και άλλους συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την αίσθηση, επειδή προσπαθώ να παρακολουθώ όσο γίνεται περισσότερο τα όσα διαδραματίζονται στη Δικαιοσύνη, όπως και όλοι μας βέβαια και χωρίς να θέλω να είμαι υπερβολικός (είναι απλά μία δική μου εκτίμηση), οτι φορείς διαφόρων εξουσιών (ας το πω έτσι) αρχίζουν να υιοθετούν απόψεις, που έχουν διατυπωθεί από συναδέλφους μέσω της ιστοσελίδας. Για να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή δεν υπάρχει σχετική ενότητα μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα θα διατυπώσω μία επίκαιρης φύσεως άποψη για ένα σημαντικό ζήτημα. Είναι μέγα θεσμικό λάθος (δεν γνωρίζω εάν η Ένωση μας έχει τοποθετηθεί ποτέ στο θέμα αυτό)να προσδίδεται ο βαρυσήμαντος όρος ΄΄Δικαιοσύνη΄΄ σε συλλογικά όργανα, τα οποία δεν συγκροτούνται αμιγώς (καθ΄ ολοκληρία δηλ.) από τακτικούς δικαστές της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης. Όσα συλλογικά όργανα δεν συγκροτούνται όπως παραπάνω δεν είναι τίποτε άλλο από απλές επιτροπές ή αν προτιμάτε αρχές. Ως εκ του λόγου αυτού ο όρος σήμερα αθλητική δικαιοσύνη είναι παντελώς άστοχος. Κάποιοι, βέβαια, σήμερα μπορεί να επιμένουν να διαφωνούν με την συγκρότηση ενός αθλητικού δικαιοδοτικού οργάνου αμιγώς από τακτικούς δικαστές. Σεβαστή η άποψη τους αυτή, και αν θέλετε γιατί να μην συμφωνήσουμε κι εμείς μαζί τους. Δεν έχουν, όμως, το δικαίωμα αυτοί οι κάποιοι αλλά και οποιοσδήποτε άλλος με βάση την ισχύουσα κατάσταση να κάνουν χρήση των όρων Δικαστήριο (αθλητικό εννοείται) και προπαντός Δικαιοσύνη (αθλητική). Τούτο συνιστά αθέμιτη οικειοποίηση ή εάν θέλετε αντιποίηση θεσμικών εννοιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ