Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.

ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
(ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 101. 71
e- mail: endikeis@otenet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 7 – 6 –2012
Αρ. Πρωτ: 63
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ολοκληρώθηκε χθες, 6/6/2012, η εκλογική διαδικασία (με την καταμέτρηση των ψήφων) για την ανάδειξη νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εξελέγησαν με σειρά ψήφων:
Α. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
1) ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Εφετών Αθηνών, έλαβε 833 ψήφους
2) ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Εφέτης Θράκης, έλαβε 749 ψήφους
3) ΘΑΝΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Αρεοπαγίτης, έλαβε 720 ψήφους

4) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ), Εφέτης Αθηνών, έλαβε 686 ψήφους
5) ΣΑΛΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Εφέτης Πειραιά, έλαβε 608 ψήφους
6) ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Πρωτοδίκης Θεσσαλονίκης, έλαβε 515 ψήφους
7) ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, έλαβε 513 ψήφους
8) ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, έλαβε 507 ψήφους
9) ΣΤΕΝΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, έλαβε 501 ψήφους
10) ΠΑΠΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, Εφέτης Λάρισας, έλαβε 494 ψήφους
11) ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, Πρωτοδίκης Θεσσαλονίκης έλαβε 484 ψήφους
12) ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, έλαβε 483 ψήφους
13) ΣΙΜΙΤΣΗ – ΒΕΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ, Εφέτης Αθηνών, έλαβε 481 ψήφους
14) ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Εισαγγελέας Εφετών Β. Αιγαίου, έλαβε 479 ψήφους
15) ΓΚΑΡΑ – ΔΗΜΟΥΛΕΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, Ειρηνοδίκης Λάρισας, έλαβε 410 ψήφους
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16) ΚΑΣΑΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Αντεισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, έλαβε 441 ψήφους
17) ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ, Ειρηνοδίκης Περιστερίου, έλαβε 402 ψήφους
18) ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ. Πρωτοδίκης Αθηνών, έλαβε 370 ψήφους
19) ΣΑΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, έλαβε 313 ψήφους
20) ΚΟΥΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ, Ειρηνοδίκης Λαυρίου, έλαβε 239 ψήφους
21) ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, Εφέτης Αθηνών, έλαβε 88 ψήφους

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1) ΑΛΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Ευρυτανίας, έλαβε 160 ψήφους
2) ΦΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρωτοδίκης Αθηνών, έλαβε 153 ψήφους
3) ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Εφέτης Αθηνών, έλαβε 139 ψήφους
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4) ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, Εφέτης Ανατολικής Κρήτης, έλαβε 135 ψήφους
5) ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρωτοδίκης Θεσσαλονίκηςη, έλαβε 118 ψήφους

24 σχόλια:

  1. Θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε και τους σταυρούς καθενός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα τα δυο αδελφια Σεβαστιδη θα καθορισουν ποιος θα ειναι επομενος προεδρος?Καλα καταλαβα τα αποτελεσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σαφές ότι ο κόσμος των δικαστών επιθυμεί αλλαγή στην αντίληψη που θέλει την Ένωση όργανο μικροπολιτικής και προσωπικών φιλοδοξιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια, παρά τις όποιες αστοχίες, δεν έγιναν σημαντικά πράγματα που ωφέλησαν το δικαστικό σώμα. Δυστυχώς όμως , στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. υπάρχουν πρόσωπα παλαιοκομματικής αντίληψης , τα οποία ,- φοβάμαι ότι - δεν πρόκειται να λάβουν το μήνυμα που έστειλε η κάλπη. Κανένας δεν δικαιούται να χαίρεται , αφού η σύνθεση του νέου Δ.Σ. δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς. Το μήνυμα που έστειλε η κάλπη είναι ενωτικό και αυτό οφείλουν να το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων που απαρτίζουν το σημερινό Δ.Σ. Δυστυχώς όμως αυτό που είδαμε κατά την προεκλογική εκστρατεία δεν αφήνει περιθώρια μεγάλης αισιοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι και μικροπολιτική και προσωπικές φιλοδοξίες και παλαιοκομματική αντίληψη από κάποιους υποψήφιους επεδείχθησαν.Ομως το δικαστικό σώμα με τη σύνθεση του ΔΣ που ανέδειξε έστειλε ηχηρό μήνυμα καταδίκης αυτών των τακτικών. Περιμένουμε πολλά από τους εκλεγέντες. Οι δικαστές έστειλαν μήνυμα ενότητας και πρέπει όλοι οι εκλεγέντες να το σεβαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και μη δικαστής, πιστεύω ότι οι δικαστές αναγνώρισαν σε ένα βαθμό αυτούς που επι χρόνια πάλεψαν ενάντια σε αναχρονισμούς και κυκλώματα που δυστυχώς υπάρχουν στην δικαιοσύνη και μάλιστα στα ανώτερα κλιμάκιά της. ΚΚ Δικαστικός υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eπιτέλους προέκυψε ένα ΔΣ που αναγκαστικά θα λειτουργεί ως 15μελές και όχι σαν 8μελής ομάδα "συνεργατών" . Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μηνυμα των εκλογων ηταν η μεγαλη αποχη,ψηφισαν οι μισοι απο τους συναδελφους και αυτο θα πρεπει να μας προβληματισει ολους.Ας μη ζηταμε μετα ευθυνες απο την Ενωση.Οσο για τη συνθεση του νεου ΔΣ,ευτυχως που βρεθηκσν κιαυτοι οι συναδελφοι να ενδιαφερθουν,μπραβο τους και συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες και καλή δύναμη στο δύσκολο όντως έργο τους από εδώ και πέρα.
    Είμαι σίγουρη ότι με σύμπνοια και ενότητα θα πετύχουν τα καλύτερα δυνατά!
    ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπω, κάποιοι το χάρηκαν. Ας το χαρούνε λίγο ακόμα. Τώρα περιμένετε μειώσεις στους μισθούς περίπου στο 30%. Καληνύχτα σας κύριοι συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εκλέχθηκαν. Περισσότερα όμως συγχαρητήρια στο εκλογικό σώμα, τους δικαστές, γιατί δεν ψήφισαν τις παραδοσιακές, παλιομοδίτικες, "οκτάδες", αλλά νέους ανθρώπους, νέους δικαστές, με μεράκι και ορμή. "Σεβαστίδιδες" σεβαστείτε την ψήφο των συναδέλφων σας. Τώρα έχετε "και το μαχαίρι και το πεπόνι". Καλή τύχη ! Παλιός δικαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα το μήνυμα των εκλογών ήταν ευρύτερη και πέρα απο τα παραδοσιακά σχήματα εκπροσώπηση στο ΔΣ πλην όμως παράλληλα το εκλογικό σώμα έδειξε και ποιον επιθυμεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΔΣ, πριμοδοτώντάς τον με σημαντική διαφορά ψήφων, κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί, άλλωστε η λογική του κοινού ψηφοδελτίου έρχεται αυτή την ώρα να επιβεβαιωθεί ή να ανατραπεί απο τις επιλογές εκείνων που υποτίθενται οτι εκφράζουν το νέο στο ΔΣ..αναμένομεν λοιπόν τον νέον και κατα πόσο θα φανεί νέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η επίσημη ιστοσελίδα της ενωσης, δεν έχει ακόμη αναρτήσει τα αποτελέσματα,για να φανεί η σειρά και ο αριθμός ψήφων που έλαβαν όλοι οι υποψήφιοι.Και εν πάσει περιπτώσει να ενημερωθούν οι συνάδελφοι. Δεν καταλαβαίνω . Γιατί τόση αδιαφορία από το απερχόμενο προεδρείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΙΔΩΝΑ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ;

    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Ή ΘΕΜΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ;

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΚΤΑΔΑ Η ΤΕΤΡΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με την ΕΔΕ, θα εκδοθεί επίσημο δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα και τους σταυρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την εκλογή τους, αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Κατά τις επισκέψεις των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων στο Πρωτοδικείο που υπηρετώ, δεν άκουσα κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό για την κατάσταση που επικρατεί στη Δικαιοσύνη. Όλοι δείχνουν να συμφωνούν στην καθιέρωση ενός εκπροσώπου τύπου, μέτρο απαραίτητο αλλά και καθαρά "αμυντικό". Άκουσα και μία πρόταση να κάνουμε αγωγές για το μισθολογικό, η οποία ελπίζω να αποσυρθεί, διότι είναι εκτός πραγματικότητας και οδηγεί εκ του ασφαλούς σε γιαούρτωμα. Αν το Προεδρείο δεν προτείνει μέτρα - σοκ για την πραγματική επιτάχυνση του έργου μας, θα έχει αποτύχει και θα έχει δικαιώσει αυτούς που μιλάνε για μια κατάσταση που ανεχόμαστε από κοινού με τους δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή επιτυχία στο νέο συμβούλιο. Όσο για την αποχή, ας ξαναδεί το συμβούλιο το 40ευρω και ας μας πει που θα πάνε τα 60000 ευρώ που μαζεύτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απ' ότι βλέπω η εφέτης κυρία Παγουτέλη δεν εξελέγη. Θέλω όμως μ' αυτήν την ευκαιρία να εξάρω την αξία του κειμένου της για την φύση του δικαίου. Θέλω επίσης να την παρακαλέσω να βρει ένα πεδίο όπου θα συνεχίσει την ανάπτυξη του προβληματισμού και θα τον ανοίξει σ' έναν δημοκρατικό διάλογο, ανεξάρτητα πλέον από συνδικαλιστικούς σκοπούς. Ίσως θα μπορούσε να υπάρξει ένα μπλογκ όπου θα συζητιόνταν αυτά τα θέματα και θα μπορούσαν να εκφραστούν και οι δικαστές.
    Η απονομή δικαιοσύνης προϋποθέτει φιλοσοφικές προκείμενες. Αν δεν τις εκθέτουμε δημοσίως, δεν σημαίνει ότι αυτές δεν υπάρχουν, αλλά ότι υποκαθίστανται από τον δημοσιογραφικό λαϊκισμό ή από την πολιτική σκοπιμότητα ή από ένα γενικό συντηρητισμό. Κυρία Παγουτέλη και λοιποί κύριοι δικαστές ο δρόμος είναι μακρύς και η συζήτηση έχει μείνει πίσω. Μην επαφίεστε σε εκπροσώπους Τύπου για να εκπροσωπείστε σε ναρκοθετημένο γήπεδο. Επιλέξτε την επιστημονική θεωρία και την εξαντλητική επιχειρηματολογία που είναι το γήπεδο της Δημοκρατίας.
    Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι εκλογες τελείωσαν . Με πολυ επιφύλαξη βλέπω το αποτέλεσμα . Αν το ζήτημα ήταν η αποσύνθεση των ομάδων τότε δημιουργήθηκε μια ακόμα. Αν ήταν να καταψηφιστεί ο Αθανασίου τότε γιατι η αποχή ; Καί αν ήταν να γίνει πρόεδρος η Θάνου γιατι πήρε όσες έδρες είχε και πριν ; Το εκλογικό Σώμα των Δικαστων ζαλισμενο και αυτο όπως των Ελλήνων ψάχνεται μέσω της συναίνεσης για να λυσει τα προβλήματα του και ξεχνάει μια άλλη λέξη : τη συνέπεια. Οι επόμενες ημέρες μπορει να μας δώσουν κάποια μεγάλα ναι ή κάποια μεγάλα όχι. Για καθένα απο αυτά θα περιμένω και αιτιολογία.
    Πολυδευκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι αλήθεια ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί αναγνώρισαν σε ένα βαθμό αυτούς που επι χρόνια έδωσαν "το είναι τους" παλεύοντας ενάντια σε αναχρονισμούς και ναρκοθετημένα πεδία της Εκτελεστικής Λειτουργίας. Η πρωτιά στην εκλογική αυτή δοκιμασία μαρτυράει, ότι τουλάχιστον δεν είναι αχάριστος ο Έλληνας Δικαστής και Εισαγγελέας. Από κει και πέρα, ας ευχηθούμε στους νεοεκλεγέντες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ στο έργο τους, γιατί οι καιροί....παραδυσκόλεψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πράγματι η πρωτιά μαρτυρά ότι δεν είναι αχάριστος ο Έλληνας Δικαστής. Επιβράβευσε τους αγώνες που έδωσαν τα μέλη της ομάδας της κ. Θάνου τις προηγούμενες θητείες τους στο δ.σ., δεδομένου ότι ήταν οι μοναδικοί που όρθωσαν ανάστημα, που καταδίκασαν την συνομιλία του Προέδρου της Ένωσης με την Τρόϊκα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο νόμος 4055 για την επιτάχυνση,που μίλησαν για ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος ώστε να μην ορίζεται η ηγεσία των Δικαστών από την Κυβέρνηση, για την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης ώστε οι συνταξιούχοι Δικαστές να μην διορίζονται πρόεδροι ανεξάρτητων διοικητικών αρχών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή συνάδελφε της 7 Ιουνίου, αν εκλεγόταν μια από τις οχτάδες, δε θα γίνονταν μειώσεις; Ή μήπως θα ακουγόμασταν από την τρόικα; Δεν άκουσα κανέναν από τους αρεστούς σου (διότι όπως σε κόβω μάλλον δεν ψήφισες "Σεβαστίδιδες") να προτείνει ένα ρεαλιστικό τρόπο με τον οποίο θα αποτρέπαμε τις μειώσεις. Όπως δεν άκουσα και τίποτα ρεαλιστικό για το πως θα αντιμετωπίσουμε το "νόμο" 4055/2012 που μας θέλει φωτοτυπικά μηχανήματα.
    Αλλά, μάλλον το μήνυμα της κάλπης δεν το πήρες συνάδελφε ή δε θέλεις να παραδεχθείς ότι οι παλιές "καλές" ημέρες των οχτάδων τελείωσαν.
    Δεν πειράζει, ξυδάκι και θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kαλό θα ήταν να ψηφισθεί για τον ένα χρόνο της θητείας του ΔΣ ως Πρόεδρος ο πλειοψηφίσας σύμβουλος κ.Μανωλίδης και για τον δευτερο χρόνο η κα Θάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειναι δυνατον δικαστης να πιστευει οτι χρηζει γιαουρτωματος η προσπαθεια αποκαταστασης του μισθολογιου μας δια της δικαστικης οδου;οταν μαλιστα οι εκπροσωποι των δυο αλλων ισοτιμων εξουσιων απολαμβανουν τους παχυλους μισθους και τα προνομια τους και εχουν και το θρασος να ζητουν την ψηφο μας για να μην τα απωλεσουν.λυπαμαι πολυ καθε φορα που διαπιστωνω την κακομοιρια ορισμενων και την ευκολια που ανεχονται ολον αυτο τον υποβιβασμο σε ολα τα επιπεδα που εχουμε υποστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ