Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωνσταντίνου Βουλγαρίδη – Πρωτοδίκη Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συνάδελφοι
Τη στιγμή αυτή της, πρώτης μετά την εκλογική διαδικασία γραπτής επικοινωνίας μας, αισθάνομαι έντονη την υποχρέωση, ως νεοκλεγέν μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, να Σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη, που δείξατε στο πρόσωπο μου με την ιδιαίτερα τιμητική για μένα ψήφο σας.
Παράλληλα, αισθάνομαι και το μεγάλο βάρος της ευθύνης, που επωμίζομαι ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Δώσαμε μαζί με όλους τους υποψηφίους του κοινού μας ψηφοδελτίου έναν ειλικρινή και δημιουργικό αγώνα και εύχομαι σε όλους τους εκλεγέντες καλή και δημιουργική θητεία στην Ένωση. Μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, οι συνάδελφοι, πλέον, αναμένουν πολλά από εμάς και οφείλουμε να εργασθούμε ώστε να μην τους διαψεύσουμε. Και στον αγώνα αυτό πάντοτε θα είμαι παρών, συνεπής στις αρχές και τις απόψεις, που διατύπωσα προεκλογικά ενώπιον των συναδέλφων και για τις οποίες έτυχα της αποδοχής τους. Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ στην ιδιαίτερη συμβολή της παρούσας ιστοσελίδας, που καθημερινά δίδει το δικό της στίγμα στη διάδοση ιδεών, σκέψεων και προβληματισμών όλων όσων υπηρετούμε τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας. Τέλος, με τιμά ιδιαιτέρως και την ευχαριστώ, η εμπιστοσύνη, που από την πρώτη στιγμή επέδειξε στο πρόσωπο μου η Πρόεδρος κ. Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου και όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας θα αγωνιστούμε ώστε να σταθούμε αντάξιοι του θεσμού, που εκπροσωπούμε.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά           
                         Με τιμή

Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια αγαπητε συναδελφε.Ευχομαι καλη θητεια.Η εκλογη σου ελπιζω να συνεισφερει στην αναδειξη και επιλυση των προβληματων μας και στην αλλαγη νοοτροπιας στο ΔΣ.Γιατι εισαι νεος ανθρωπος με φρεσκες ιδεες και δυναμισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια συνάδελφε γιά την εκλογή σου.Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους σου.Η παρουσία η δική σου και πολλών νέων συναδέλφων στο ΔΣ της Ένωσης,μας δίνει ελπίδες γιά καλύτερες μέρες στα συνδικαλιστικά της ΕΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ