Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 3/6/2015

Η ΝΟΜΟΣ και η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία με κοινό στόχο να προσφέρουν επιστημονικές υπηρεσίες διασυνδεδεμένης αναζήτησης νομικού περιεχομένου με υψηλή προστιθέμενη αξία. 

Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο παρόχων, τα αποτελέσματα αναζήτησης νομοθεσίας και νομολογίας της βάσης δεδομένων ΝΟΜΟΣ θα διασυνδέονται με την αρθρογραφία και βιβλιογραφία της Νομικής Βιβλιοθήκης η οποία προέρχεται τόσο από την βάση nbonline.gr (15 επιστημονικά περιοδικά ) όσο και την ενεργή βιβλιογραφία του οίκου που μετράει πάνω από 1500 τίτλους που καλύπτουν όλους τους κλάδους του δικαίου , τη λογιστική και τη φορολογία.

Συγκεκριμένα ο συνδρομητής – χρήστης της ΝΟΜΟΣ θα έχει τη δυνατότητα μέσω των επιλογών αναζήτησης νομολογίας – νομοθεσίας να ενημερώνεται για όλα τα σχετικά άρθρα, μελέτες, σχόλια, μονογραφίες, σχολιασμένους κώδικες και άλλα έργα μέσω του πίνακα περιεχομένων και των ευρετηρίων των συγγραμμάτων και αναλυτικής περίληψης των μελετών. Εφόσον ο χρήστης της ΝΟΜΟΣ το επιθυμεί , θα έχει και δυνατότητα παραγγελίας – προμήθειας συγγραμμάτων ή περιοδικών της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ μέσα από μια κοινή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο εταιριών.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διασύνδεση της Νομοθεσίας-Νομολογίας με την αρθρογραφία και Βιβλιογραφία και εκτιμάται ότι μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση όλων των εκδόσεων και περιοδικών της τελευταίας εξαετίας (2009-2015).

Η συνεργασία αυτή της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ και της ΝΟΜΟΣ αποτελεί το πρώτο βήμα υλοποίησης ενός πάγιου αιτήματος της νομικής και επιχειρηματικής κοινότητας για διασύνδεση της νομοθετικής και νομολογιακής παραγωγής με την αρθρογραφία και τη βιβλιογραφία, τα σχόλια και την ερμηνευτική ανάλυση τους , βελτιστοποιώντας σημαντικά την ποιότητα και αξιοπιστία αναζήτησης νομικού περιεχομένου.
NOMOSNB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ