Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

E.E.E.: Ανακοίνωση 33η Ετήσια Τακτική Καταστατική Γενική Συνέλευση – Τροποποίηση Καταστατικού



Αριθμ. Πρωτ.:42/16-11-2017:
ΠΡΟΣ :

Τους κ. Εισαγγελείς-Μέλη της Ένωσής μας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

———-
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος σας ενημερώνει ότι η 33η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10-12-2017 και ώρα 9.30’ π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Το αμέσως προσεχές διάστημα θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά σχετικές ατομικές προσκλήσεις, σύμφωνα με το Καταστατικό μας.
Η 33η Γενική Συνέλευση θα έχει το χαρακτήρα της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, για τη μεταρρύθμιση του Καταστατικού της Ενώσεώς μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση του μέλους του κ. Νικολάου Καλλίδη, Αντεισαγγελέα Εφετών, για την τροποποίηση των άρθρων 8, 15 και 17 παρ. 4 και 5, ως προς τον τρόπο εκλογής και λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι προτεινόμενες από το Διοικητικό Συμβούλιο αλλαγές στα σχετικά άρθρα του σας αποστέλλονται σε συνημμένο έγγραφο, προκειμένου να υπάρχει ικανός χρόνος για να διατυπωθούν οι απόψεις σας κατά τη διάρκεια της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης.
H μαζική παρουσία των συναδέλφων στην κύρια συλλογική καταστατική δραστηριότητα της ένωσής μας θεωρείται καταστατικά αναγκαία για τη δράση σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με γνώμονα την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη υπηρεσία μας προς τους πολίτες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των εκτός ν. Αττικής συναδέλφων.
Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των συναδέλφων στο ξενοδοχείο «PRESIDENT» (διανυκτέρευση της 9ης Δεκεμβρίου 2017 αξίας #70 ευρώ# σε μονόκλινο ή #75 ευρώ# σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό) και επιπλέον θα χορηγήσει το ποσό των #50 ευρώ# μέσω εντάλματος πληρωμής, ανά συνάδελφο (κατ΄ αίτηση) για την κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων για τους συναδέλφους που υπηρετούν και κατοικούν εκτός του νομού Αττικής.
[Οι κ. Προϊστάμενοι των Εισαγγελιών παρακαλούνται για τη διανομή της παρούσας σε όλους τους Εισαγγελείς που υπηρετούν στις Εισαγγελίες τους].


     Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
               Ο Πρόεδρος                                     Η Γεν. Γραμματέας

       Δημήτριος Ασπρογέρακας                           Αρετή Σκαφίδα
             Εισαγγελέας Εφετών                           Εισαγγελέας Πρωτοδικών   


http://enosieisaggeleon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ