Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Ένωση Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και η Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών

και
Ο Σκακιστικός Όμιλος Παγκρατίου και ο Σκακιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος Καισαριανής


διοργανώνουν φιλικούς σκακιστικούς αγώνες την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Παγκρατίου, οδός Ζηνοδότου 22.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι δικαστικοί λειτουργοί και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, καθώς και οι σύζυγοι και τα τέκνα τους. Στο πρόσωπο των συμμετεχόντων δεν πρέπει να συντρέχουν τα κωλύματα των περιπτώσεων β, γ και δ της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του ν. 2725/1999 περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού (Α΄ 121), ως ισχύει.

Αριθμός γύρων : 5 ή 7, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών. Μέγιστη διάρκεια της κάθε παρτίδας : 30΄ (15΄ ανά παίκτη). Διάρκεια αγώνων : 2 ½ ή 3 ½ ώρες περίπου. Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ. Ως έπαθλα θα δοθούν σκακιστικά βιβλία και μετάλλια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω e-mail στο admin-sop-smaok@googlegroups.com ή τηλεφωνικά στο Γραμματέα του Σ.Ο. Παγκρατίου κ. Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) μέχρι και την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2013. Απαραίτητη η δήλωση της ηλικίας των τέκνων, που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Χρήσιμη, αλλά προαιρετική, η δήλωση του αριθμού τηλεφώνου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ανώτατο όριο συμμετοχών : 42 άτομα.

Τρόποι μετάβασης στον αγωνιστικό χώρο:
Τρόλλεϋ Νο 2 / Στάση: Άλσος Παγκρατίου ή Νο 11 / Στάση: Πλατεία Παγκρατίου
Λεωφορεία 732 / Στάση: Ποσειδώνας ή 203, 204, 054 / Στάση: Άλσος
Μετρό / Στάση: Ευαγγελισμός (περπάτημα 15 λεπτά)


2 σχόλια:

  1. Να γράψω τις ειδικές που έχουν δίμηνο, να γράψω τα ασφαλιστικά που έχουν - στην καλύτερη περίπτωση - 30 ημέρες, να γράψω την εκουσία που έχει ημέρες... ή να παίξω σκάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιλαμβάνομαι το φόρτο εργασίας μιας και εγω είμαι συνάδελφος των πολιτικών δικαστηρίων και δυστυχώς είμαι στην ίδια κατάσταση. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι και είναι ανάγκη να έχουμε και άλλου είδους δημιουργικές απασχολήσεις εκτός από το να γράφουμε και να δημοσιεύουμε αποφάσεις. Δεν βρίσκω κακή την πρωτοβουλία αυτή αφού και το πνεύμα ξεκουράζει και το καλλιεργεί αλλά συμβάλλει και στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί, αφού ερχόμαστε σε επαφή και με άλλους συναδέλφους με ίδια ενδιαφέροντα. Ας μην τη κατακρίνουμε λοιπόν, όποιος επιθυμεί συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ