Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση Αν. Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Δ. Παπαγγελόπουλου και Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. Τρ. Αλεξιάδη, με Οικονομικούς Εισαγγελείς

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία: Δελτία Τύπου, Αρχική Σελίδα | Ημ/νία Δημοσίευσης : 29/12/2015

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, είχαν σήμερα συνάντηση, στο Υπουργείο
Δικαιοσύνης με τους Οικονομικούς Εισαγγελείς, κ. Παναγιώτη Αθανασίου, κα Ελένη Τουλουπάκη, κ. Ιωάννη Δραγάτση και κ. Χρήστο Τζούρα. Στη συνάντηση έλαβε μέρος, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αιτήματα των Οικονομικών Εισαγγελέων που θα διευκολύνουν το έργο τους (όπως η υλικοτεχνική τους ενίσχυση, η ενίσχυση τους με επιπλέον προσωπικό, κα). Οι Αναπληρωτές Υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών έδωσαν εντολές για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους.
Τέλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του Υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, στις 16 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα, για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας.


ΥΠΔΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"