Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ομάδας με επικεφαλής τον Νίκο Σαλάτα





Οι εξελίξεις στα οικονομικά τρέχουν και είναι δυσοίωνες. Δυστυχώς επαληθευόμαστε  στην επισήμανσή μας ότι το απερχόμενο προεδρείο της Ένωσης  αδυνατεί υποκειμενικά και
αντικειμενικά να παρέμβει και να αποτρέψει την απομείωση των αποδοχών μας, μέσω της αναστολής κάθε μισθολογικής ωρίμανσης και μισθολογικής προαγωγής και του “κόφτη” (Αυτόματου Μηχανισμού Δημοσιονομικής Προσαρμογής Προϋπολογισμού). Για τον τελευταίο οι εφοριακοί μπόρεσαν και εξαιρέθηκαν, τη στιγμή που οι συνάδελφοι του απερχόμενου προεδρείου κομπορρημονούσαν αρκούμενοι σε ανυπόσταστες, όπως εκ των πραγμάτων διαπιστώθηκε, διαβεβαιώσεις ότι έχουν πρόσβαση στα πολιτικά κέντρα αποφάσεων.  Η σκληρή όμως πραγματικότητα τους διαψεύδει. Το ασφαλιστικό (ιδίως για το Τ.Ν.) και το μισθολογικό, είναι πάλι ένα υπαρκτός σοβαρός κίνδυνος για τους δικαστικούς λειτουργούς.
Στη κρίσιμη αυτή στιγμή, με την αιφνιδιαστική τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή αργά χθές το βράδυ προς ψήφιση  και αφορά στο πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών, καλούμε τη Κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις  του Ειδικού κατά το Σύνταγμα Δικαστηρίου και να απέχει από κάθε περαιτέρω περικοπή των συνταγματικά κατοχυρωμένων αποδοχών μας.

Βεργώνης Ευστάθιος ,Ερμίδου Ακριβή, Κασίμης Γεώργιος, Κατσουλίδη Ιωάννα, Πάπαρη Βαρβάρα, Πατρώνα Θωμαίτσα, Σαλάτας Νικόλαος, Σταμολέκα Αντιγόνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ