Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για βράβευση τέκνων μελών της ΕΔΕ επιτυχόντων σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας.










































































Ανακοίνωση για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για βράβευση των τέκνων των Δικαστών, που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας

    ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
    ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
    ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
    ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
    Τ.Κ. 101. 71
    e- mail: endikeis@otenet.gr
    Αθήνα, 1-11-2014
    Αρ. Πρωτ.: 149

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

     ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Θέμα:Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για την βράβευση των τέκνων των Δικαστών, που επέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
    Ενημερώνουμε τους κ.κ. συναδέλφους ότι παρατείνεται επί μία ακόμη εβδομάδα, ήτοι μέχρι την 7/11/2014, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων, για την βράβευση των τέκνων των Δικαστών, που επέτυχαν φέτος στις Εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, η οποία (βράβευση) θα πραγματοποιηθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση. 
    Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της ΕΔΕ ή στην κα. Μαργαρίτα Στενιώτη, Εφέτη, Γενική Γραμματέα της ΕΔΕ, τηλ. *******1, ή στην κα. Σταματία Γκαρά, Ειρηνοδίκη, Ταμία της ΕΔΕ, τηλ. ******4.



    Ανακοίνωση για βράβευση τέκνων μελών της ΕΔΕ επιτυχόντων σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας.


      ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
      ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
      (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)
      ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
      ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
      Τ.Κ. 101. 71
      e- mail: endikeis@otenet.gr
      Αθήνα, 22-10-2014
      Αρ. Πρωτ.: 145
      Προς τους κ.κ. Συναδέλφους
      μέλη της Ένωσής μας
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας της 6ης-3-2014 μετά από πρόταση της Ταμία κας Σταματίας Γκαρά Δημουλέα αποφασίσθηκε ομόφωνα  η βράβευση των τέκνων των μελών μας, που εισάγονται σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώραςμας. Η απονομή του βραβείου θα γίνεται κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.
      Προς υλοποίηση της παραπάνω απόφασης καλούνται οι συνάδελφοι - μέλη της ΕΔΕ, των οποίων τα τέκνα εισήχθησαν σε ΑΕΙ κατά το τρέχον πανεπιστημιακό έτος να υποβάλουν σχετική αίτηση προς τη Γραμματεία της ΕΔΕ, στην οποία να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του αιτούντος γονέα μέλους της ΕΔΕ καθώς και του επιτυχόντος τέκνου του,  επισυνάπτοντας σχετική βεβαίωση της γραμματείας της οικείας Σχολής περί εγγραφής στο 1ο πανεπιστημιακό έτος.
       Προθεσμία υποβολής της αίτησης ορίζεται  έως και η 1η Νοεμβρίου του 2014. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. 

      14 σχόλια:

      1. Αν κατάλαβα καλά η απόφαση ελήφθη τον Μάρτιο και η ανακοίνωση βγήκε 5 μόλις εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. Προχειρότητα και πάλι. Κατά τα λοιπά καλή πρωτοβουλία. Και κάτι ακόμα: και Πρόεδρε δεν χρειάζεται να προβάλλετε τόσο πολύ τα μέλη της ομάδας σας γιατί κατάντησε γραφικό

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Η αναφορά στο γεγονός ότι μετά από πρόταση της Ταμία της Ένωσης αποφασίσθηκε η ως άνω βράβευση αποτελεί προβολή - και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό - των μελών της ομάδας του Προεδρείου; Συνάδελφε, έχω την εντύπωση ότι χάνεις απολύτως το μέτρο.

          Διαγραφή
      2. Πρωτη φορα το ακουμε αυτο! Πως και δεν αναφερθηκε κατα την προεκλογικη περιοδο απο τηνκ. Θανου; υπηρχε καποιος λογος που δεν αναφερθηκε; και σε τι συνισταται το βραβειο;

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Υπήρχε λόγος,γιατί ποτέ δεν έγινε ψηφοφορία στο συμβούλιο γιά τέτοιο θέμα,όπως με πληροφόρησαν άλλα μέλη του ΔΣ.Αν είναι εσφαλμένη η πληροφορία αυτή,ας βγουν να το πουν επώνυμα.

          Διαγραφή
      3. Κύριε συνάδελφε, τον Μάρτιο δεν ξεκινάει κανένα πανεπιστημιακό έτος, επομένως θα ήταν άκαιρο να βγει σχετική ανακοίνωση. Αντίθετα η ανακοίνωση εκδόθηκε τον κατάλληλο χρόνο, γιατί μόλις ξεκίνησε το πανεπιστημιακό έτος και διότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε την ετήσια γενική συνέλευση. Αναφορικά δε με το όνομα της κ. Γκαρά, δεν νομίζω ότι πρέπει να αποκρύπτουμε τα ονόματα των συμβούλων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Οι πρωτοβουλίες δε της ένωσης τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικές, έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται και για τον άνθρωπο δικαστή, γιορτές, κατασκηνώσεις, τώρα η βράβευση των φοιτητών, δίχως να παραμελεί και το επιστημονικό της χαρακτήρα. Το συνέδριο στη Ρόδο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τεράστια συμμετοχή συναδέλφων απ' όλη την Ελλάδα.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. ολα αυτα οφειλονται στην αυξημενη οικονομικη συμμετοχη μας...

          Διαγραφή
        2. Δεν ξέρω αν διάβασες καλά το μήνυμά μου. Κι εγώ συμφωνώ με την πρωτοβουλία, αλλά θα μπορούσε να βγει ανακοίνωση π.χ. από τον Σεπτέμβριο ή από τις αρχές Οκτωβρίου. Όσο για την προβολή ορισμένων μόνο μελών του ΔΣ θεωρώ ότι είναι άκομψη μέσα από τις ανακοινώσεις τέτοιων πρωτοβουλιών. Θα μπορούσε να γίνει με άλλη ευκαιρία .... Κατά τα λοιπά δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι

          Διαγραφή
      4. Το να προβαλονται τα μελη του δ.σ. Που εχουν ιδεες και προτασεις δεν ειναι κακο ουτε γραφικο. Που ειναι η γραφικοτητα; αλλου ειναι το ζητημα. Γιατι οντως ηταν αγνωστο μεχρι τωρα το θεμα της βραβεευσης; και τι ακριβως βραβειο ειναι αυτο; και κατι ακομα. Μπορει καποιος απο το δ.σ να απαντησει αν ολοι οι συνταξιουχοι που πηγαν στη ροδο , πληρωσαν συμμετοχη; γιατι αν δεν πληρωσαν καταλαβαινετε οτι υπαρχει μειζον ηθικο θεμα. Και οχι μονο..

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      5. Πετάνε τ' άλογα όταν γεράσουν........και εσύ νεαρέ ή νεαρή συνάδελφε θα έρθεις στη θέση αυτή. Και βέβαια καταβάλαμε το ποσό που προβλεπόταν.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      6. Το κακό είναι να προβάλλονται μόνον οι άνθρωποι της κ.Προέδρου,εκτός εάν θέλετε να μας πείτε ότι μόνον οι άνθρωποί της έχουν ιδέες και προτάσεις.Δημοσίευση όλων προτάσεων των μελών του ΔΣ ΤΩΡΑ!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      7. Tο να κάνουμε τους σπουδαίους με χρήματα των συναδέλφων δεν είναι γραφικό, αλλά πονηρό.Και εμείς προβαλλόμαστε και οι συνάδελφοι ικανοποιούνται.Οι αντίπαλοι δε,αν τολμήσουν να εκφράσουν αντίθετη άποψη ή τις επιφυλάξεις τους,αμέσως χαρακτηρίζονται "γκρινιάρηδες" που πρέπει να πιούν "ξυδάκι".Δυστυχώς το 2016 είναι πολύ μακριά....

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      8. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο και τις ανούσιες "κόντρες"... Μας δείχνουν το δάσος κι εμείς βλέπουμε το δέντρο... Μια σχετικά νέα Πρωτοδίκης, που δεν ψήφισε την παράταξη της Προέδρου, ούτε την ίδια. Και ντράπηκα για το σχόλιο για τους συνταξιούχους συναδέλφους... Είμαστε τόσο μικροπρεπεις?Κρίμα...

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      9. Παιδιά δεν έχω (άρα γκρινιάρης και κακός κατά τεκμήριο-μαχητό !). Εντάξει, δεν χάλασε ο κόσμος αν βραβεύσει η Ένωση τα παιδιά συναδέλφων,το κάνουν διάφοροι επαγγελματικοί σύλλογοι,ένα συμβολικό δώρο και μερικές φωτογραφίες για να τις βάλει η μαμά δίπλα από τη νουαζέτα. Δεν είναι τόσο το οικονομικό (εδώ μας παρακρατάνε από τον μισθό για τα Δικαστικά Νέα, τα Νέα του Ψαροτούφεκου έχει πιο edgy θέματα, αφήστε όλες αυτές τις εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα που δεν θα τις δω ποτέ, πηγαίνουν κυρίως εφέτες με πολύ ελεύθερο χρόνο).
        Μόνο μία παρατήρηση : αν είχα παιδί, και περνούσε φερ' είπειν στα ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικής και Αλλαντοειδών Λαμίας. Θα αισθανόμουν περήφανος πατήρ, αλλά θα έκανα αίτηση στην Ένωση για να μου βραβεύσουν τον υιό ; Δηλαδή τι ; "Παρακαλώ όπως βραβεύσετε τον υιό μου που πέρασε στα ΑΕΙ ;" (επίσης..."Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές". Σιγά το απαράδεκτο !). Άσε που υποψιάζομαι ότι πολλοί έφηβοι θα αντιδρούσαν σε μία τέτοια "βράβευση" ("Γιωργάκη τα κανόνισα. Να βάλεις τα καλά σου, την Δευτέρα θα πάμε να σε βραβεύσουν οι συνάδελφοι ! Θα είναι όλοι οι συνάδελφοι μου εκεί, κοίτα να είσαι καλός, και να τους αποκαλείς όλους "κύριε/κυρία Πρόεδρε")

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      10. Αναδρομική ισχύ έχει η βράβευση? (πάντως πολύ ωραία τα σοκολατάκια με το ολόκληρο φουντούκι. Και μακάρι να υπήρχε τέτοιο ΤΕΙ συνάδελφε.10 χρόνια σπουδές θα έλεγα στο παιδί μου να κάνει για ευνόητους λόγους).

        κουραμπιές-hannibal lekter.(ως προς το σοκολατάκι)

        ΑπάντησηΔιαγραφή

      Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
      1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
      2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
      3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
      4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


      5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
      6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

      7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


      Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ