Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση απάντηση σε μέλη του ΔΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30-10-2011 08.30


Αθήνα 29-10-2011

        
Αναγκαία απάντηση
Ευθυγράμμιση-  υπονόμευση-πλαγιοκόπηση

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι


Με την από 27-10-2011 ανυπόγραφη ανακοίνωση τους «μέλη» του ΔΣ της Ένωσης μας (δεν διευκρινίζεται πόσα και ποια μέλη. Οι πληροφορίες μας λένε για τρία μόνο της αυτοαποκαλούμενης μειοψηφίας ενώ τα λοιπά μέλη της δεν ενέκριναν την απολογητική ανακοίνωση ,όπως και άλλα απλά μέλη της Ένωσης , παρόντα στη Συνέλευση αρνήθηκαν την σύμπραξη  στις ανακρίβειες τους ) , επιχειρούν να τριτοφαλαγγίσουν τους αγώνες μας .
Αναγκαίως, τους απαντάμε:
Οι μάσκες έπεσαν  .Η  μειοψηφία πάλι το διέπραξε .Αυτή τη φορά με καθυστέρηση δεκαπέντε (15) ημερών από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση μας, η καθολική και πολυσήμαντη επιτυχία της οποίας τόσο ενόχλησε εκτός και εντός του Δικαστικού Σώματος .
Συστρατεύθηκαν τα πιο πάνω μέλη του ΔΣ με τους επικριτές μας . Λες και δεν ήταν παρόντα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση .Λες και δεν άκουσαν την αγωνία των συναδέλφων να προστατέψουμε το Σύνταγμα, τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη, τις οικογένειες μας και με καθυστέρηση δεκαπέντε ημερών (!)αποφάσισαν , ως εντολοδόχοι , να ευθυγραμμισθούν με τις ταυτόσημες φράσεις «περί πολιτικολογίας και κομματικοποίησης» Κυβερνητικού παράγοντα και με άλλες … ανακοινώσεις
Αλήθεια , τι σύμπτωση !!! Και τι σύμπτωση, περαιτέρω, να εκδοθεί η ανακοίνωση τους αμέσως μετά την κρίσιμη διοικητική ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η  οποία συγκλήθηκε να γνωμοδοτήσει επί των προτάσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τροποποίηση του Οργανισμού Δικαστηρίων , τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Ένωσης μας , κ.Αθανασίου ,μαζί με άλλους Αρεοπαγίτες και τον κ.Μαζαράκη ,έδινε τη μάχη του να μην περάσουν (και δεν πέρασαν)  αυτές (προτάσεις) που προβλέπουν ότι α)οι προαγωγές των συναδέλφων όλων των βαθμών θα τελούν υπό αδιευκρίνιστες και αμφιβόλου αντικειμενικότητας προϋποθέσεις «σύγκρισης»  και όχι αυτοτελούς «κρίσης» . και β) αλλαγής , επί τα χείρω, των προϋποθέσεων θέσεως σε προσωρινή αργία των πειθαρχικώς ελεγχομένων συναδέλφων .
Δηλαδή, τα πρακτικά της ΓΣ, που συνέταξαν ,με λεπτομέρεια και ακρίβεια ,οι δύο συναδέλφισσες και υπέγραψε ο Πρόεδρος της Συνέλευσης κ. Γκρόζος , Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου (όλοι εκλεγέντες ομόφωνα από την Συνέλευση) είναι πλαστά ; Μέχρι εκεί φτάσατε κ.Συνάδελφοι ; Και τα μέλη οποιουδήποτε εργατοϋπαλληλικού σωματείου έχουν σεβασμό και αυτογνωσία .
Βέβαια, δύο συνάδελφοι ,απλά μέλη της Ένωσης  (όχι του ΔΣ), διατύπωσαν επιφυλάξεις για την διακοπή των συνεδριάσεων, αλλά δεν μειοψήφησαν μετά την ανάγνωση του ψηφίσματος, ούτε κατά την έγκρισή του, όπως και ουδεις άλλος παρευρισκόμενος και όταν ακόμη ο Πρόεδρος της Ένωσης μας ερώτησε δυο φορές αν κάποιο από τα μέλη διαφωνεί με το περιεχόμενο του (ψηφίσματος ). Εξάλλου, τι θα άλλαζε αν υπήρχαν δύο ή είκοσι δύο μειοψηφίες ;επί συνόλου 517 μελών, δεν θα εκτελείτο η απόφαση της Συνέλευσης; Θα παραβίαζαν το καταστατικό της Ένωσης μας ;
Σε ποιον θέλουν να φανούν αρεστοί τα τρία (;) μέλη της μειοψηφίας του ΔΣ ; Εχουν την εντύπωση ότι έτσι θαυπονομεύσουν τους αγώνες μας , πλαγιοκοπώντας  την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και την συνοχή μας ;  Γιατί δεν σηκώθηκαν στη Συνέλευση με λεβεντιά και να πουν διαφωνούμε και μειοψηφούμε ;
 Αγαπητοί συνάδελφοι
Αντιλαμβάνεστε τώρα , τι άρνηση αντιμετωπίζουμε από δύο-τρια μέλη της μειοψηφίας για κάθε θέμα, που συζητάμε στο ΔΣ. Κατανοείτε , τώρα, γιατί ο Πρόεδρος μας ζήτησε από την Γενική Συνέλευση : απόφαση τώρα χωρίς να δοθεί εξουσιοδότηση στο ΔΣ να χειριστεί το θέμα των κινητοποιήσεων .
Αλλά ας δούμε τι είπαν οι κ.κ. Συνάδελφοι της μειοψηφίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση:
Οκ.Μαζαράκης: «να αποφασίσουμε και να υλοποιήσουμε κλιμακούμενα μέτρα αντίδρασης κατά της επιχειρούμενης υπονόμευσης του θεσμού της Δικαιοσύνης».
Η κ.Θάνου : «Συμφωνώ με την πρόταση για διακοπή των συνεδριάσεων από τις 12.00 μέχρι 15.00 από την ερχόμενη εβδομάδα».
Η κ.Στενιώτη : Την απασχόλησε η επίσκεψη της Τροικα στο Πρωτοδικείο και προ της γενικής κατακραυγής δήλωσε «να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις».
Η κ. Ερμίδου : «να αντιδράσουμε για να προστατεύσουμε τη συνταγματική μας θέση ».
Οκ.Μαύρος : Δεν ομίλησε. Συνεχάρη ,όμως, τον Πρόεδρο κ. Αθανασίου για τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα και υπερψήφισε το ψήφισμα.
Ο κ.Βλάχος : Δεν ομίλησε. Υπερψήφισε το ψήφισμα .
Η κ.Πάπαρη : Λόγω ασθενείας δεν παρέστη.
Τα συμπεράσματα δικά σας .
Και κάτι ακόμα , σύνηθες στις πρακτικές τους . Ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης και όλα σχεδόν τα μέλη του ΔΣ αποφασίσαμε από ημέρες την επίσπευση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης , θέμα  το οποίο γνωστοποιήθηκε στους συναδέλφους πολλών δικαστηρίων πριν από τρεις-τέσσερεις ημέρες και για το οποίο έγραψε σχετικά ο ημερήσιος τύπος στις 26 και 27 Οκτωβρίου και ενώ εκδίδετο η σχετική ανακοίνωση μας στις 27 Οκτωβρίου , την ίδια ημέρα (27 Οκτωβρίου) κατέθεσαν αίτημα στη Γραμματεία της Ένωσης για επίσπευση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (!), για να εμφανισθούν ότι δήθεν από αυτούς επισπεύδεται .
                Θεωρήσαμε αναγκαία την έκδοση της ανακοίνωσης αυτής  προς διαφύλαξη και μόνο της ενότητας του Δικαστικού Σώματος και των κρίσιμων αγώνων που διεξάγουμε.


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΜΗ                                
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ     ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ








************************************************************



Mετά την αποστολή του υπ’ αριθμ. 111/26-10-2011 εγγράφου του Προεδρείου της Ε.Δ.Ε. προς όλους τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, με το οποίο «υπενθυμίζεται», ότι παραμένει σε ισχύ η (φερόμενη ως) ομόφωνη απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε τα εξής:
A) Οι δικαστές αισθάνονται δικαιολογημένα ότι η πολιτεία δεν αναγνωρίζει ούτε το θεσμικό ρόλο που έχουν από το Σύνταγμα, αλλά ούτε και ότι το λειτούργημά τους είναι επίπονο και ψυχοφθόρο και ότι το ασκούν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες (μεγάλος φόρτος εργασίας, έλλειψη τεχνολογικών υποδομών, μεγάλα κενά οργανικών θέσεων κτλ.).
Αυτό σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη υποβάθμιση, κυριότερη  έκφραση της οποίας είναι η υπαγωγή των νέων δικαστών στο Ι.Κ.Α., καθώς και το γεγονός ότι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες, σε σχέση με όλους τους άλλους Έλληνες πολίτες περικοπές των αποδοχών τους ( σε ποσοστό 40%), όσο και τη βαρύτερη φορολόγηση, δημιούργησαν αγανάκτηση σ’ όλους και κυρίως στους νεώτερους συναδέλφους, οι οποίοι πλήττονται βαρύτερα και η οποία (αγανάκτηση) μεγιστοποιήθηκε με τις ανακριβείς και άστοχες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος όφειλε εκ της θέσεως του να γνωρίζει ότι ο Πρωτοδίκης αμείβεται με το 1/4 και ο Αρεοπαγίτης με τα 3/5 των αποδοχών των βουλευτών.
Β) Το ψήφισμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης δεν ήταν ομόφωνο ως προς τη διάρκεια των κινητοποιήσεων.
Ειδικότερα: α) συμφωνήσαμε μεν όλοι ότι καθίσταται πλέον αναγκαίο να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις με συμβολικές (μεμονωμένες) στάσεις εργασίας, συνοδευόμενες με ενημέρωση της κοινής γνώμης, όχι όμως με την ακραία μορφή, που καταχωρήθηκε στο ψήφισμα, δηλαδή με καθημερινές, τρίωρες και επί δύο μήνες διακοπές συνεδριάσεων, μέχρι την τακτική γενική συνέλευση, η οποία είχε ήδη προσδιοριστεί κατά την συνεδρίαση του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου για την 11-12-2011.
Το ακραίο αυτό μέτρο έδωσε τη δυνατότητα να υποστηρίζεται εύλογα ότι οι δικαστές πραγματοποιούν μορφή απεργίας, την οποία απαγορεύει το άρθρο 23 του Συντάγματος, β) επίσης διαφωνήσαμε και δεν αποδεχθήκαμε την πρόταση  ότι θα ασκούμε το Λειτούργημά μας μόνο στα Δικαστικά Καταστήματα και μόνο κατά το ωράριο λειτουργίας αυτών, διότι με το μέτρο αυτό υποβαθμίζουμε οι ίδιοι το θεσμικό ρόλο του Λειτουργήματός μας και δηλώνουμε ότι αποδεχόμαστε να υπαλληλοποιηθούμε, γ) ουδόλως τέθηκε υπό την έγκριση της γενικής συνέλευσης το τμήμα του κειμένου του ψηφίσματος, στο οποίο περιέχονται φράσεις, που συνιστούν αναμφίβολα «πολιτικολογία και κομματικοποίηση», (αθρόες προσλήψεις ειδικών συμβούλων σε υπουργικά γραφεία, ανεξέλεγκτες χρηματοδοτήσεις κατασκευών από τον προϋπολογισμό της Βουλής, παροχή αυτοκινήτων στους Βουλευτές με συμβάσεις leasing κ.α.).
Μέχρις στιγμής όμως, κρίναμε ότι δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν οι παραπάνω παρατυπίες, με σκοπό τη διαφύλαξη της ενότητας και συνοχής του δικαστικού σώματος και προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το ήδη βαρύ για τους δικαστές κλίμα και μάλιστα αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα, λαμβανομένου υπόψει ότι και οι λοιπές Δικαστικές Ενώσεις για ένα ζήτημα, εκ της φύσεως του, κοινό επί της ουσίας διαφοροποιήθηκαν.
Η Δικαιοσύνη έφθασε σε αδιέξοδο, δεδομένου ότι κανένα αποτέλεσμα δεν απέδωσαν οι συνεχιζόμενες επί δύο εβδομάδες διακοπές συνεδριάσεων, παρά μόνο ότι συσσωρεύθηκαν ακόμη περισσότερες υποθέσεις στα δικαστήρια, με συνέπεια ο ήδη υπάρχων μεγάλος φόρτος εργασίας των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών να καταστεί  μεγαλύτερος και οι διάδικοι καθώς και η κοινή γνώμη να στρέφονται εναντίον μας και συγχρόνως να κλονίζεται καθημερινά ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το Δικαστικό Λειτούργημα.
Οφείλουμε όλοι να συστρατευθούμε στην υλοποίηση μιας σύγχρονης απονομής δικαιοσύνης, που θα χτίζει συνθήκες αξιοπρέπειας και κύρους για τους δικαστές, συνθήκες που δεν θα εξαθλιώνουν την καθημερινότητά μας,  με μέσα όμως που συνάδουν με το λειτούργημα του Δικαστή και διαφυλάσσουν το κύρος και την αξιοπιστίας μας, ειδικά δε σήμερα που ο Έλληνας πολίτης μας θέλει αρωγό στην επίλυση των προβλημάτων του και που εμείς καλούμαστε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή.
Kαλούμε την πολιτεία στα πλαίσια της ισοτιμίας και του ισόκυρου των λειτουργιών του κράτους, να δεχθεί το συντομότερο δυνατό, στη βάση αυτή, εκπροσώπους των Δικαστικών Ενώσεων προς εκτόνωση της δημιουργηθείσας κατάστασης στο χώρο της Δικαιοσύνης, αρχής γενομένης από την άρση της θεσμικής υποβάθμισης των δικαστικών λειτουργών στα ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης (άρση ένταξης νέων δικαστών στο Ι.Κ.Α.).
Ζητούμε από τον Πρόεδρο της Ε.Δ.Ε. την άμεση σύγκληση διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να επανακαθορισθεί η διεξαγωγή της τακτικής γενικής συνέλευσης του Δεκεμβρίου σε συντομότερη ημερομηνία, ώστε να επαναπροσδιορισθεί η στάση μας.

====================================================

απάντηση σε θέση μειοψηφίας


Με έκπληξη και ειλικρινή απορία είδαμε την ανακοίνωση των μελών της μειοψηφίας του Δ.Σ. που διαπιστώνουν την “ύπαρξη αδιεξόδου” και την “αποδοκιμασία” της κοινωνίας εξ αιτίας της απόφασης της πρόσφατης έκτακτης γενικής συνέλευσης. Η έκπληξή μας είναι μεγάλη διότι κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε προσπάθεια για συγκερασμό των απόψεων που εκφράστηκαν και για την κατάρτιση κοινού ψηφίσματος. Αφού συντάχθηκε το ψήφισμα, μετά το τέλος των ομιλιών, τέθηκε προς έγκριση από την Συνέλευση και ο Πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε να εκφραστούν τυχόν άλλες προτάσεις ή διαφωνία προς το προτεινόμενο Ψήφισμα. Κανένας δεν δήλωσε την αντίθεση του, ούτε πρότεινε άλλο Ψήφισμα για ψηφοφορία. Κατά συνέπεια δεν χωρούν αμφιβολίες και υπαναχωρήσεις ως προς την ομοφωνία του ψηφίσματος, αλλά ούτε και ως προς την νομιμότητα της λήψης της απόφασης.
Για πρώτη φορά το Δικαστικό Σώμα, θεωρώντας ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες, έλαβε αποφάσεις για τόσο δραστική και άμεση αντίδραση στην συστηματική υπονόμευση της συνταγματικής μας θέσης. Για κανέναν η απόφαση για κινητοποιήσεις δεν ήταν εύκολη. Προήλθε όμως από την αίσθηση ότι πρόκειται για εξαιρετική περίσταση και απαιτούνται έκτακτα μέτρα. Από το γεγονός αυτό, δηλαδή την συνειδητοποίηση ότι το διακύβευμα είναι τεράστιας σημασίας, πηγάζει και η αξιοθαύμαστη και πρωτόγνωρη ενότητα που επιδεικνύει ο κλάδος στην τήρηση των διακοπών των συνεδριάσεων και την υπεράσπιση της απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης. Τα ιδιαίτερα αυτά χαρακτηριστικά της κινητοποίησης του κλάδου, δυστυχώς, δεν αναγνώρισαν οι αγαπητοί συνάδελφοι που υπέγραψαν τη δήλωση αυτή. Αντίθετα έσπευσαν να “προδιαγράψουν” την αποτυχία της και να την “φορτώσουν” με “αντιδράσεις”.
Η δική μας εμπειρία και οι πληροφορίες από όλα τα Δικαστήρια δείχνει μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Η κινητοποίηση σημειώνει απόλυτη επιτυχία και η αποδοχή της από την μεγάλη πλειοψηφία των δικηγόρων και των πολιτών θεωρείται πλέον δεδομένη.
Ικανή και αναγκαία συνθήκη για τον τερματισμό των κινητοποιήσεων είναι να αντιληφθούν οι λοιπές εξουσίες ότι οφείλουν να τηρήσουν τις συνταγματικές επιταγές και να πάψουν τις ενέργειες για την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης και των Δικαστών. Η ενότητα μας και η επιμονή μας θα καταστήσουν το παραπάνω στόχο απόλυτα κατορθωτό. Οι αντιδράσεις από τις λοιπές εξουσίες στην κινητοποίηση είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αποτελεσματικότητάς της και μόνο αδιέξοδο δεν δείχνει.

Κωνσταντίνος Σαργιώτης – Πρόεδρος Πρωτοδικών
Χριστόφορος Σεβαστίδης- Πρόεδρος Πρωτοδικών
Χαράλαμπος Σεβαστίδης -Πρωτοδίκης

5 σχόλια:

  1. http://dikastis.blogspot.com/2011/10/43627-10-2011-t.html


    http://www.dikastes.gr/dikastes/index.php/77-hidden/257------------27102011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην παρούσα ανάρτηση θα παρακαλούσα να μη γίνουν σχόλια. Όχι ότι δε θα τα δημοσιεύσω (άλλωστε θα μπορούσα να αποκλείσω εντελώς το σχολιασμό). Απλά ας δείξουμε όλοι μετριοπάθεια και ας περιμένουμε την τακτική ΓΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ. ΚΡΙΜΑ. ΚΡΙΜΑ.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ, ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ). ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    ΙΑΒΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταυτίζομαι με την προηγούμενη άποψη στις διαπιστώσεις. Η μόνη πραγματική λύση είναι η μαζική αποχή από τις επικείμενες εκλογές της ένωσης δικαστών. Όλοι οι συνάδελφοι, που έχουμε αμόλυντη ψυχή, που αρνούμαστε τον κομματισμό και τις ομαδοποιήσεις, που είμαστε στην πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία, δεν πρέπει να συμμετάσχουμε στις εκλογές. Οι Έλληνες Δικαστές, που δεν είναι δικαστές για την εξυπηρέτηση του (κουτού) εγωισμού τους, δεν ανέχονται τις "συνδικαλιστικές συμπεριφορές", τις "μειοψηφίες" και τις "πλειοψηφίες", δεν έχουν κανένα πάνω απ' το κεφάλι τους, παρά μόνο το Σύνταγμα και τους νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως εγραψα και στο φορουμ αυτο το βιντεο τα λεει ολα :

    http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZvAc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ