Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
 (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ) 
ΚΤΙΡΙΟ 6-ΓΡΑΦΕΙΟ 210 
ΤΗΛ: 210 88 27 380-. FAX 210 88 41 529 
Τ.Κ. 101.71 e- mail: endikeis@otenet.gr
Αθήνα, 21-5-2014 
Αρ. Πρωτ.: 6
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Στα πλαίσια προγράμματος φιλοξενίας παιδιών δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών σε κατασκηνώσεις, που οργανώνει π Ένωσή μας. προσκαλούμε τα μέλη μας. γονείς παιδιών ηλικίας 6 - 15 ετών, όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή των τέκνων τους, σ αυτό, έως την 2-6- 2014. ρε κάλυψη της σχετικής δαπάνης από την Ένωσή υας.
Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική προτεραιότητα υποβολής της σχετικής δήλωσης, πλην των πολύτεκνων οικογενειών.
Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν για περίοδο 12 ημερών, την οποία θα επιλέξουν οι γονείς με απευθείας επικοινωνία τους με τη διεύθυνση των κατασκηνώσεων, μεγαλύτερο δε διάστημα παραμονής τους σ' αυτές είναι δυνατό με οικονομική επιβάρυνση των γονέων.
Οι κατασκηνώσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες: A) «SPORTS VILLAGE Athitaki». Γραμματικό Αττικής, τηλ. επικ. 210.3619408 - 210.3635710 - 210 3611492 Β) «Μία φορά και έναν καιρό...». Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής, τηλ επικ. 23740 71710 - 23740 71040

Για τις παραπάνω κατασκηνώσεις μπορείτε να ενημερωθείτε στις ιστοσελίδες:
Για τις παραπάνω κατασκηνώσεις μπορείτε να ενημερωθείτε στις ιστοσελίδες:
www sportsvillage.gr
www.miaforacamp.gr
Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Ένωσης και θα συνοδεύονται από ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Μαργαρίτα Στενιώτη, Εφέτης, γεν. γραμματέας ΕΔΕ, τηλ. 6932100631, Γκαρά - Δημουλέα Σταματία. Ειρηνοδίκης. Ταμίας ΕΔΕ, τηλ 6975972354 και για την Βόρεια Ελλάδα Μαυρίδης Χαράλαμπος Εφέτης, Εκπρόσωπος Τύπου ΕΔΕ. τηλ. 693245145312 σχόλια:

 1. Θετική η πρωτοβουλία,αλλά ενόψει του ότι πρόκειται γιά χρήματα των συναδέλφων,θα έπρεπε να αποφασίσει γι'αυτή το ΔΣ και όχι η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας.Εκτός εάν οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά την εικαζομένη βούληση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια στο Προεδρείο της Ένωσης (Θάνου, Στενιώτη, Μαυρίδης, Γκαρά) που αποδεικνύει για μια φορά ακόμη εμπράκτως την αγάπη τους προς τα παιδιά των κκ Συναδέλφων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ καλή κίνηση! Συγχαρητηρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλό, να τα απασχολούν άλλοι, για να μπορέσουμε να γράψουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλό είναι τα παιδιά των δικαστών να συγχρωτίζονται και με άλλα παιδάκια άλλων επαγγελματικών τάξεων. "Κατασκήνωση για παιδιά δικαστών" και μόνο θυμίζει λίγο νοοτροπία στρατοκρατικού χαρακτήρα ή ευγενών του Μεσαίωνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δηλαδή, κατασκήνωση για παιδιά δημοσίων υπαλλήλων ή για παιδιά εργαζομένων στη ΔΕΗ ή για παιδιά εργαζομένων στην τάδε... τράπεζα, δεν σε πειράζουν. Αυτές δεν στρατοκρατικού χαρακτήρα. Τα παιδιά των δικαστών σε πείραξαν...

   Διαγραφή
 6. ΑΑΑΑΑ. Έλεος. Γκρινιάρηδες!!!! (αφορά τον ανώνυμο 22 Μαΐου 10.41). Επίσης δεν θα έχει παιδιά μόνο δικαστών. Απλά η ένωση συνεργάζεται με αυτές τις 2 και καλύπτει κάποιες μέρες από τη διαμονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μπράβο!!! Συγχαρητήρια!!! Το Προεδρείο απέδειξε ότι άρχισε αμέσως να δραστηριοποιείται. Πολύ καλή ενέργεια! Φυσικά και είναι αυτονόητο ότι οι κατασκηνώσεις δεν φιλοξενούν μόνο παιδιά Δικαστών όπως παραπονείται ο πιό πάνω γκρινιάρης συνάδελφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. με τους μισθούς μας τι θα γίνει ; Άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει. Να επιτραπεί η δεύτερη εργασία και στους δικαστές, καθόσον είναι δικαίωμα όλων των δημοσίων υπαλλήλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πώς φαίνεται όμως ότι δεν είσαι δικαστής ε;

   Διαγραφή
 9. με τα παιδιά των Ειρηνοδικών τι γίνεται ; Πού να τα στείλουμε ; Θα έπρεπε η Ένωση να κάνει τις σχετικές επαφές με το σύλλογο δικαστικών υπαλλήλων για τα παιδιά των Ειρηνοδικών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα παιδιά των Ειρηνοδικών, είναι παιδιά δικαστών. Θα πάνε εκεί που πάνε και τα άλλα, προφανώς.

   Διαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"