Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Δημητρίου Ζιγκόλη


Κομοτηνή, 13-5-2014

   Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους. Τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα παρών.
   Θέλω επίσης να συγχαρώ θερμά και ειλικρινά τους όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους.

   Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου για την επιτυχία της. Η αυξημένη εμπιστοσύνη με την οποία την περιέβαλλαν όλοι οι συνάδελφοι, συνεπάγεται πλέον αυξημένες ευθύνες και δημιουργεί, δικαιολογημένα, αυξημένες προσδοκίες για την προαγωγή των αιτημάτων μας και την επίλυση των ζητημάτων που μας απασχολούν. Από καρδιάς της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.
    Η επόμενη διετία που θα ακολουθήσει είναι ομολογουμένως από τις πλέον κρίσιμες. Επιβάλλεται η ενότητα και η ομόνοια όλων μας, αλλά και αίσθημα αυξημένης πλέον ευθύνης από το νέο Προεδρείο της Ένωσης. 

Δημήτριος Ζιγκόλης
Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης

  

1 σχόλιο:

  1. κ. συνάδελφε, συγχαρητήρια για το ότι, αν και νέος -πρωτοεμφανιζόμενος στις αρχαιρεσίες- και ανεξάρτητος συλλέξατε την προτίμηση ικανού αριθμού ψηφοφόρων.... Περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"