Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή Παναγιώτη Λυμπερόπουλου, Εφέτη






Προς τους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς και Δικαστικούς Υπαλλήλους των Δικαστικών Περιφερειών του έργου ΟΣΔΔΥ-ΠΠ

Με αφορμή την αντικατάσταση μου από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου “Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης” επιθυμώ να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των δικαστικών σχηματισμών, τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και τους δικαστικούς υπαλλήλους με τους οποίους συνεργάστηκα για την υλοποίηση του .
Το συγκεκριμένο έργο είναι η σημαντικότερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και με το σκεπτικό αυτό υπηρέτησα στην υλοποίηση του από την πρώτη στιγμή τον Αύγουστο του 2014.  Αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του εκσυχρονισμού των υποδομών πληροφορικής για την Ελληνική Δικαιοσύνη και δεν πρέπει να χαθεί . Η προσπάθεια που έχει γίνει από όλους τους εμπλεκόμενους είναι εξαιρετικά μεγάλη και το μέχρι τώρα αποτέλεσμα δικαιώνει κόπους και σχεδιασμούς αλλά και την προσδοκία για την ολοκλήρωση του .
Θέλω να παρακαλέσω όλους να συνδράμουν από τη θέση που υπηρετούν με κάθε τρόπο στην πρόοδο των εργασιών , να επενδύσουν τον χρόνο που οι ανάγκες του έργου απαιτούν , να βοηθήσουν στην εξέλιξη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ