Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

38η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος


 

 

 

 

 

4. 28-11-2023

 

ΠΡΟΣ

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

(Τομέας Δικαιοσύνης)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην 38η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα συζητηθούν όλα τα σύγχρονα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη της χώρας.

Αναμένεται να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, η Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οι Πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων, Αρχηγοί και Εκπρόσωποι των Κομμάτων, Δικαστικοί Λειτουργοί όλων των βαθμίδων, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών & Πειραιώς, τα Προεδρεία των λοιπών Δικαστικών Ενώσεων και εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

 

 

3. 28-11-2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η 38η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας αναμένεται να συζητηθούν:

-        Ετήσιος απολογισμός έργου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος,

-        Επικύρωση απολογισμού και ψήφιση προϋπολογισμού,

-        Ενημέρωση μελών για τρέχοντα θέματα.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, η Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οι Πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων, Αρχηγοί και Εκπρόσωποι των Κομμάτων, Δικαστικοί Λειτουργοί όλων των βαθμίδων, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών & Πειραιώς, τα Προεδρεία των λοιπών Δικαστικών Ενώσεων και εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων. Οι τοποθετήσεις τους, όπως και των εισαγγελέων - μελών της Ένωσης, αναμένονται με ενδιαφέρον.

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

 

 

 

 

 

2. 28-11-2023

 

38η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΕΕ-Ανακοίνωση για Εξουσιοδότηση

 

 

Αριθμ. Πρωτ.:50-27/11/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενόψει της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 και για την εξασφάλιση απαρτίας, παρακαλούμε, σε περίπτωση που δεν παραστείτε, να συμπληρώσετε τη συνημμένη εξουσιοδότηση και να την αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@enosieisaggeleon.gr μέχρι την Παρασκευή, 8/12/2023 και ώρα 14:00 ή να την προσκομίσει ο συνάδελφος, στον οποίο αυτή χορηγείται, στον γραμματέα της Ένωσης, κ. Άγγελο Σπύρου, πριν την έναρξη των εργασιών της.

 

38η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΕΕ-Εξουσιοδότηση

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

https://enosieisaggeleon.gr/38%ce%b7-%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b5%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af/

 

 

 

 

1. 15-11-2023 (08.45)

 

Αριθμ.Πρωτ.:44-13/11/2023

ΠΡΟΣ

Τους κ. Εισαγγελείς – Μέλη της Ένωσής μας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος σας ενημερώνει ότι η 38η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10.00’ π.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην αίθουσα «Ερμής» (οδός Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα παρατεθεί γεύμα, στην αίθουσα δεξιώσεων «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται στο Σαρόγλειο Μέγαρο (οδός Ρηγίλλης 1 και Βασιλίσσης Σοφίας).

Η παρουσία όλων μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση, που αποτελεί κεντρικό γεγονός στην ετήσια δραστηριότητα της Ένωσής μας, είναι περισσότερο από αναγκαία. Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το καταλληλότερο πλαίσιο για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συναδέλφων, επί των επίκαιρων ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο και για το σχεδιασμό της βέλτιστης αντιμετώπισής τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των υπηρετούντων εκτός Αττικής συναδέλφων. Ειδικότερα, η Ένωσή μας θα καλύψει ως έξοδα διαμονής και μετακίνησης καταβάλλοντας, κατ’ ανώτατο όριο, το ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των ενενήντα (90) ευρώ για μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο επιλογής τους, καθώς και το ποσό των εξήντα (60) ευρώ για τα οδοιπορικά τους έξοδα.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος έχει εξασφαλίσει την κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο TITANIA (οδός Πανεπιστημίου 52), στην προνομιακή τιμή των ενενήντα (90) ευρώ για μονόκλινο δωμάτια και των εκατό (100) ευρώ για δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό [στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος διανυκτέρευσης, ποσού τριών (3) ευρώ χ 1 νύχτα χ 1 δωμάτιο].

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσής μας που επιθυμούν να διαμείνουν στο παραπάνω  ξενοδοχείο, να εισέλθουν, το αργότερο έως τις 30.11.2023 [προσοχή: μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα ισχύει η παραπάνω προνομιακή τιμή], στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο που κοινοποιήθηκε με ηλεκτρονική αλληλογραφία, να επιλέξουν την ημερομηνία άφιξης [π.χ. 9.12.2023] και την ημερομηνία αναχώρησης [π.χ. 10.12.2023], τον αριθμό δωματίων [π.χ. 1] και τον αριθμό ενηλίκων [π.χ. 1 – προσοχή: κατά την αρχική είσοδο είναι επιλεγμένος ο αριθμός 2 (δίκλινο)] και να ολοκληρώσουν την κράτηση συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους [όνομα, επίθετο, email και τηλέφωνο] και προκαταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό της κράτησης, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Επισημαίνεται ότι οι τιμές του ανωτέρω συνδέσμου θα ισχύουν και για δυο (2) ημέρες πριν τις 9.12.2023 έως και δύο (2) ημέρες μετά τις 10.12.2023, έτσι ώστε να μπορεί να καλυφθεί τυχόν επιθυμία για επέκταση της διαμονής. Στη συνέχεια, παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης μας να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@enosieisaggeleon.gr, με τα στοιχεία της κράτησής τους. Η καταβολή του τιμήματος θα γίνει ατομικά σε κάθε μέλος της Ένωσής μας, με την προσκόμιση του σχετικού παραστατικού πληρωμής.

Παρακαλούνται επίσης τα μέλη της Ένωσής μας που επιθυμούν να μετέχουν στο γεύμα, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων.

 

Ο Πρόεδρος

 

Ευάγγελος Μπακέλας          

Εισαγγελέας Εφετών

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Ιωάννης Σέβης                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών

 
 
https://enosieisaggeleon.gr/38%ce%b7-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ