H Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει καθιερώσει, από το 2006, την 28η Ιανουαρίου ως Ημέρα Προστασίας Δεδομένων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δικαιώματα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην ιδιωτικότητα.
Mε αφορμή τον εορτασμό της 19ης Ημέρας Προστασίας Δεδομένων, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων πραγματοποιεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 στην αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7) ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Ειδικά ζητήματα προστασίας δεδομένων και νέα νομοθετήματα».
Χαιρετισμούς θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Γιώργος Φλωρίδης, Υπουργός Δικαιοσύνης, και ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Κωνσταντίνος Μενουδάκος.
Εισηγήσεις θα αναπτύξουν μέλη και ειδικοί επιστήμονες της Αρχής:
Χρήστος Καλλονιάτης, Φαίη Καρβέλα, Κωνσταντίνος Λαμπρινουδάκης, Κωνσταντίνος Λιμνιώτης, Γεωργία Παναγοπούλου, Ευφροσύνη Σιουγλέ, Γρηγόρης Τσόλιας.
- Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπο της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ του Εθνικού Δικτύου Υποδομών, Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. (ΕΔΥΤΕ).
- Για τη διά ζώσης παρακολούθηση απαιτείται συμπλήρωση φόρμας εγγραφής. Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση δεν απαιτείται εγγραφή.
- Περισσότερες πληροφορίες (εγγραφή, αναλυτικό πρόγραμμα) είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αρχής: https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/ekdiloseis/19i-imera-prostasias-prosopikon-dedomenon.
- Ώρα προσέλευσης-εγγραφές: 9:30-10:00. Ώρα έναρξης: 10:00.
Αυτοτελές Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
E-mail: communication_dept2@dpa.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 2106475-663, -666
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish
5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ