Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας

Εκρηξη βόμβας στην πιλοτή πολυκατοικίας στον Χολαργό σημειώθηκε χθες στις 2.41 τα ξημερώματα.
Το περιστατικό συνδέεται, πιθανότατα, με την υπόθεση της ProtoBank Α.Ε., αφού στην πολυκατοικία όπου εξερράγη η βόμβα μένει η ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα για την υπόθεση. Πανομοιότυπη βόμβα είχε τοποθετηθεί τον Νοέμβριο του 2011 στο Χαλάνδρι, σε αυτοκίνητο υπαλλήλου της Τράπεζας της Ελλάδος που είχε συντάξει το πόρισμα ελέγχου της Proton.

=================
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. Ε, καλά τώρα και αυτή, τόσα λεφτά παίρνει, δεν μπορούσε να προσλάβει σεκιούριτι; Πέρα από την πλάκα όμως ευτυχώς που η κοπέλα, η οικογένειά της και οι σύνοικοι και γείτονες δεν έπαθαν τίποτα, αλλά να καταλάβει ο κόσμος και η πολιτεία ότι η δουλειά μας δεν είναι της πλάκας, είναι σοβαρή και υπεύθυνη και καμιά φορά και επικίνδυνη για τη ζωή μας και για τη ζωή της οικογένειάς μας! Κατά τα άλλα τί παραπάνω κάνουν οι Δικαστές από τους λοιπούς δημόσιους υπαλλήλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ρωτήσουμε την κα Ανακρίτρια αν έχει επίδομα επικινδυνότητας..κατά τα άλλα θέλουν να δουλεύουμε και παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι γεγονότα που θα έπρεπε η ΕΔΕ να αναδεικνύει και να τονίζει, για να καταλάβει ο κόσμος ποιο είναι το λειτούργημα μας, σε τι συνθήκες το ασκούμε και τι κινδύνους εμπεριέχει.Πως γίνεται όμως, όταν ανεβαίνει ένα θέμα για τα μισθολογικά μας σε όλα τα ενημερωτικά sites και blogs, να υπάρχουν πολλά σχόλια από κάτω από απλό κόσμο που καταφέρεται κατά των "καλοπληρωμένων" και "βολεμένων" δικαστών, ενώ όταν ανεβαίνουν ειδήσεις σαν και αυτή, να μην σχολιάζει κανείς τίποτα. Ή όταν δημοσιεύεται μια απόφαση που δικαιώνει μία κατηγορία εργαζομένων, να μην σχολιάζει επίσης κανείς τίποτα. Τέλοσπάντων, όπως έχω γράψει σε πολλές αναρτήσεις μου στο παρόν blog, εμείς δεν είμαστε πολιτικοί για να μας ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου, και θα συνεχίσουμε να επιτελούμε αυτό το υψηλό λειτούργημα που έχουμε αναλάβει, πάντα προς όφελος του αδικημένου πολίτη, για τον οποίο είμαστε το τελευταίο καταφύγιο.Ας ευχηθούμε στη συνάδελφο ανακρίτρια να προστατεύσει ο Θεός την ίδια και την οικογένειά της (γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει)και να μην υπάρξει άλλη επίθεση εναντίον της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ