Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση μετά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.της 1/11/2012

02/11/2012
                    ΕΝΩΣΗ 
ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                                               
       ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    (ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ) ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
             ΤΗΛ: 210 88 27 380-  FAX 210 88 41 529
                                    Τ.Κ. 101. 71
                     e- mail: endikeis@otenet.gr
                                                           Αθήνα 2-11-2012
                                                                             Αρ πρωτ : 176

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Θέμα: Η απόφαση του Δ.Σ. κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 1ης  Νοεμβρίου 2012

   Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας συμπληρώθηκε η θέση του παραιτηθέντος μέλους κ. Νικόλαου Σαλάτα από τον πρώτο αναπληρωματικό κ. Κασαλιά Ευάγγελο, Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος στη συνέχεια εκλέχθηκε ως Α΄ Αντιπρόεδρος  , με οχτώ(8) ψήφους, έναντι πέντε (5) λευκών και δυο (2) αποχές.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

α) Η πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των μελών μας στην είσοδο των Δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων , κατά την ημέρα ψήφισης των μέτρων στη Βουλή και ώρα        11:00 π.μ.
β) Η παράσταση των μελών του Προεδρείου της Ένωσης στη Βουλή κατά την ημέρα συζήτησης των μέτρων .
γ) Η διοργάνωση του συνεδρίου που αποφασίστηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20-10-2012, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το μήνα Μάρτιο του 2013.
  Καλούμε τα μέλη μας να τηρήσουν απαρέγκλιτα την απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων που πήρε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση  της 20ης -10-2012.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

13 σχόλια:

  1. ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι νόημα έχουν αυτές οι ενέργειες; Απλώς ταλαιπωρούμε τους εκπροσώπους των κομμάτων κ.λ.π.Εδώ δεν ίδρωσε το αυτί τους με τις διακοπές των συνεδριάσεων, θα ιδρώσει με τη συγκέντρωση στον Α.Π;Νομίζω ότι η ΕΔΕ στερείται φαντασίας και μάλλον παιδιαρίζει.
    Εκτός αν όλα είναι για το θεαθήναι.Για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα αναδρομικά αυτό ήταν τελειώσαμε;
    Μια επιστολή και τέλος;
    Όποιος πρόλαβε (συνταξιούχοι) τον Κύριο είδε; οι υπόλοιποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ταλαιπωρούμε τους εκπροσωπους των κομμάτων, κυρίως ταλαιπωρούμε τον κόσμο. Και οταν ψηφιστούν τα μέτρα τι θα γίνει; Θα συνεχίσει την ίδια τακτική η ΕΔΕ; Και με ποιο νόημα άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αγώνας έχει μπει στην τελική του ευθεία. Έστω και τη στιγμή αυτή χρειάζεται η καθολική στήριξη. Περιμένουμε την ύστατη καθοριστική κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τις προσφυγες τι θα γινει;θεωρω οτι ειναι ο μονος τροπος για να αποκαταστησουμε τις παρανομες περικοπες.γιατι τετοια σιγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγκρίνετε παρακαλώ την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της ΕΔΕ με της ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους, η ενότητα του κλάδου και πάλι μπροστά μας! Ετοιμάστε συνάδελφοι που απαρτίζετε τα Δ.Σ των Ενώσεων τα δικόγραφα των προσφυγών, διότι έτσι και μόνον έτσι θα αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη. Ας δείξουμε, πια, στους απρεπείς δανειστές της Ελλάδας, ότι υπάρχουμε και ουδόλως μπορούν να μας πτοήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΘΑΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Η ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θετικότερο όλων κατά τη γνώμη μου είναι η απόφαση για τη διοργάνωση του συνεδρίου.
    Εκεί πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να στηλιτεύσουμε τις άδικες νομοθετικές διατάξεις που εξοντώνουν όχι μόνον τους δικαστές και καταλύουν τη δικαιοσύνη, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες εν ονόματι των οποίων εμείς αλλά και οι άλλες δύο κρατικές λειτουργίες, ασκούμε την εξουσία μας.
    Νομικά και επιστημονικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση όπως αρμόζει σε δικαστές.

    ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ
    ΕΦΕΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας κ. Παγουτελη, όπως και στην απάντηση προς την κ. Χασιρτζογλου...Έχετε "ΨΥΧΗ"!Δικαστές σαν εσάς μου δώσανε το θάρρος και την όρεξη να θέλω να υπηρετήσω τη Δικαιοσύνη, δικαστές ουσίας που δεν βρέθηκαν στο χωρο από δίψα για εξουσία και τίτλουΣ τιμής, αλλά για να υπηρετήσουν το δίκαιο,για να προστατεύσουν τον αδύναμο και αδικημένο,που τώρα αυτόΣ είναι ο Ελληνικός ΛΑός, που ελπίζει πια μόνο στη Δικαιοσύνη.ΑΣ μην επιτρέψουμε σε κανέναν να την ποδηγετησει...ΑΣ αναλάβουμε την ιστορική μας ευθύνη,πριν να ναΙ αργά.Δεν αρμόζει σε Δικαστή να φοβάται!Πάντως το συνεδριο πολύ αργά πηγαίνει...Οι εξελίξεις τρέχουν κι εμείς το τοποθετούμε Μάρτιο?Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όσους αναφέρονται στις προσφυγές περιμένοντάς αυτές σαν "μάννα εξ ουρανού" είναι γνωστό και διασταυρωμένο ότι οι συνάδελφοι στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών έχουν ετοιμάσει τα σχέδια. Ούτως ή άλλως κάθε φορά έτσι δε γίνεται; Η άσκηση προσφυγών όμως δίνει λύση σε βάθος 10ετίας με τις γνωστές διαδικασίες (μισθοδικείο, παραπομπή σε Διοικητικό Πρωτοδικείο, Διοικητικό Εφετείο κλπ). Μέχρι τότε τί γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
    2 Νοεμβρίου 2012 6:59 μ.μ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ " ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ