Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΣΚ 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ


Α) Οι συμμετέχοντες στη γραπτή δοκιμασία του διαγωνισμού μπορούν να λαμβάνουν γνώση της βαθμολογίας τους καλώντας στην υπηρεσία την κα. Κακοσαίου 213 2121 781.



Β) Όσοι εκ των ανωτέρω επιθυμούν να λάβουν αντίγραφα των γραπτών τους μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Κεντρική Υπηρεσία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στο δεύτερο όροφο Γραφείο Πρωτοκόλλου, καταθέτοντας ταυτόχρονα και παράβολο του Δημοσίου Δέκα (10) ΕΥΡΩ ( Αρ. απόφασης 40/2006 Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

5 σχόλια:

  1. Οι του ΝΣΚ ισχυρίζονται οτι οι διαγωνισμοί της ΕΣΔΙ παρανομούν που δημοσιοποιούν τα αποτελέσματα των γραπτών και προφορικών εξετασεων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ενώ αντιθέτως οι του ΝΣΚ σέβονται απολύτως τα κελεύσματα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δημοσιοποιούν ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ. Όταν δημοσιοποίησαν τα ονόματα των συμμετεχόντων δεν ετίθετο θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων;Επίσης, ο υποψήφιος δεν έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων προκειμένου να υποβάλει ένσταση; Λυπάμαι και ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα που νομίζουν οτι κατ'επίκληση της απόφασης μιας Ανεξάρτητης Αρχής υποσκελίζονται άλλες αρχές συνταγματικής τάξεως όπως η αρχή της ισότητας, διαφάνειας και ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ που πρεπει να διέπουν τη διοιητική δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές ότι οι εξετάσεις του Ν.Σ.Κ. δεν παρέχουν τα εχέγγυα των διαγωνισμών της ΕΣΔΙ. Χωρίς διαφάνεια, είναι λογικό να υπάρχουν σκιές. Συμφωνώ απόλυτα με τον σχόλιο των 4.25. Και πολύ ευγενικά τους τα γραφουμε θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Η απόφαση που αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΝΣΚ (και είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της αρχής προστασίας δεδομένων) αφορά το δικαίωμα λήψης αντιγράφων των γραπτών του κάθε υποψηφίου από τον ίδιο και ασφαλώς είναι προστατευτική για τα συμφέροντά του. Ας μην λυπόμαστε ή ντρεπόμαστε για την επίκλησή της.
    2. Ανεξάρτητα του τι γίνεται στις εξετάσεις για την ΕΣΔΙ δεν μπορώ να αντιληφθώ σε τι θα εξυπηρετούσε ή πώς θα προστάτευε τον προηγούμενο σχολιαστή η ανάρτηση των βαθμών όσων δεν πέρασαν στη β φάση του διαγωνισμού. Αν πάντως ήταν ο ίδιος υποψήφιος μπορεί όχι μόνο να μάθει τους βαθμούς του, αλλά και να πάρει αντίγραφο των διορθωμένων γραπτών του ώστε, εν συνεχεία να υποβάλει σχετική ένσταση (αν το επιθυμεί).
    3. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους και καλή επιτυχία στους συναδέλφους που προχωρούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι δικαστές ντρεπόμαστε και λυπούμαστε για τους άλλους για τον εαυτό μας κανείς. Γιατί και εγώ έδωσα γραπτά και προφορικά για το δικαστικό και είδα κάποιους από 8,1 να παίρνουν προφορικά με ερωτήσεις τύπου τι είναι άδικη πράξη, πως τιμωρούνται τα πταίσματα, τα πλημ/τα και τα κακ/τα, τι είναι διαθήκη,κ.λ.π. να παίρνουν 14 και να βρίσκονται στη πεντάδα και μάλιστα να έχουν παρει προφορικά πιο πολύ και από τον πρωτεύσαντα με 13 και κάτι στα γραπτά. Για αυτό ασχοληθείτε με την καμπούρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε της 1 Νοέμβρη, ενοχλείσαι που δεν αναρτώνται τα δυάρια και τα τριάρια ; Δεν ξέρουμε τι μας φταίει, βλέπουμε παντού μάγισσες και εξαντλούμαστε σε άσκοπες ενέργειες.Να πάρουμε το γραπτό μας λέει να δούμε τι γράψαμε και να κάνουμε ένσταση. Δηλαδή, αν δεν πάρουμε το γραπτό σου δεν ξέρουμε τι γράψαμε ; Αφού δεν ξέρεις αποτυχόντα υποψήφιε ότι μπορείς να πάρεις και τα γραπτά αυτών που πέτυχαν, ώστε να συγκρίνεις το περιεχόμενό τους με το δικό σου, δικαίως απέτυχες και αδίκως κλαψουρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ