Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχει στον φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 14ης Ιουλίου στη ΝίκαιαΛουξεμβούργο, 18 Ιουλίου 2016
Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχει στον φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 14ης Ιουλίου στη Νίκαια

Τα μέλη και το προσωπικό του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμερίζονται την οδύνη και τον αποτροπιασμό που προκάλεσε η τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια και τάσσονται στο πλευρό της Γαλλίας ενώπιον αυτής της τραγωδίας.
Προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα και να εκφράσουν την αμέριστη στήριξή τους στις οικογένειές των θυμάτων και στους οικείους τους, τα μέλη και το προσωπικό του Δικαστηρίου συγκεντρώθηκαν στις 12 μ. μ. και τήρησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ κυματίζουν μεσίστιες η γαλλική σημαία και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε επίσης, εξ ονόματος του θεσμικού οργάνου, τη βαθύτατή του συγκίνηση και τη συμπαράστασή του, με συλλυπητήρια μηνύματα που απεστάλησαν σήμερα στις γαλλικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"