Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ισλαμικό ΔίκαιοΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15 -3-17
Ο Eυρωπαϊκός Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ισλαμικό Δίκαιο, το οποίο είναι από τα παλαιότερα και σημαντικότερα
νομικά συστήματα παγκοσμίως με περαιτέρω εντρύφηση στη Σαρήα και στον τρόπο με τον οποίο απονέμεται η Δικαιοσύνη στα μουφτεία της Θράκης με δυνατότητα σχολιασμού και αξιολογήσεως των αποφάσεών τους επί τη βάσει του εφαρμοστέου δικαίου της περιοχής. Τα σεμινάρια αυτά που απευθύνονται σε νομικούς, δικαστικούς λειτουργούς, διπλωμάτες, θα συμβάλουν στην ορθότερη κατανόηση και γνωμοδότηση επί σχετικών θεμάτων, μετά από εξοικείωση με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Γι αυτές τις κατηγορίες επαγγελματιών, η γνώση του σχετικού αντικειμένου κρίνεται αναγκαία, καθώς στη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής μπορεί να έρθουν σε πολλές περιπτώσεις σε επαφή με θέματα που άπτονται του Ισλαμικού Δικαίου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από   Μάρτιο έως Ιούνιο, κάθε Πέμπτη για τρεις ώρες στις εγκαταστάσεις του EPLO  στην Πλάκα από τον επίκουρο καθηγητή κ. Κυριακός Νικολάου-Πατραγάς Πληροφορίες και αιτήσεις ανοιχτές έως τέλη Μαρτίου στο info@eplo.eu ή καλώντας στο 211 311 0 671.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"