Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

πρωτη ανάρτηση 10-3-2018
upd 20-3-2018





20-3-2018
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.
Λίγα λόγια για την ομάδα μας

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος (Π.Ο.Δ.Ε.Ε.) ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016 από συναδέλφους, που ασχολούμαστε ενεργά και συστηματικά με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και θελήσαμε να αξιοποιήσουμε την αγάπη και ενασχόληση μας αυτή στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς. Ήδη, μετά από ενάμισι περίπου χρόνο, η ομάδα μας διαθέτει πλήρη οργάνωση και υποδομή (προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA, αθλητικό τμήμα,  οργανωτική επιτροπή, γήπεδο, ομοιόμορφες εμφανίσεις και ομοιόμορφο αθλητικό εξοπλισμό κλπ. κλπ.). Στόχο μας αποτελεί η εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του fair play με τους αγώνες, που δίνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και η ενίσχυση μέσω αθλητικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Αυτό το χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο φιλανθρωπικών αγώνων, που διοργανώνουμε πριν τις εορτές Χριστουγέννων και Πάσχα και στο τέλος του δικαστικού έτους, δώσαμε φιλανθρωπικούς αγώνες ενισχύοντας την Κιβωτό του Κόσμου, το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο και την Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών. Στους άμεσους, δε, στόχους μας εντάσσεται η διοργάνωση διεθνούς φιλανθρωπικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα των Ιταλών συναδέλφων, καθώς και η επέκταση των αθλητικών δραστηριοτήτων και σε άλλα αθλήματα υπό την αιγίδα του αθλητικού ποδοσφαιρικού τμήματος, δεδομένου ότι υπάρχουν συνάδελφοι, ορισμένοι εκ των οποίων αποτελούν και μέλη της ομάδας, οι οποίοι συμμετέχουν επιτυχώς στα αγωνίσματα του Κλασικού Μαραθωνίου των 42,195 χλμ. (με χρόνο 3 ώρες και 17 λεπτά), Ημιμαραθωνίου 21,100 χλμ. (με χρόνο 1 ώρα και 47 λεπτά) και 10.000 μ. (με χρόνο 46 λεπτά).   
Στο πλαίσιο αυτό, η Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικαστών Εισαγγελέων Ελλάδος συνδιοργανώνει με την μικτή ποδοσφαιρική ομάδα των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΡ.Μ.Α.), ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.15΄ μ.μ. στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα.  Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα που αφορούν στον εθελοντισμό και στην αλληλεγγύη. Τελικός στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών αιμοποιητικών κυττάρων στη χώρα μας, ώστε να μεγιστοποιηθεί η πιθανότητα εύρεσης μοσχεύματος για τη σωτηρία των πασχόντων συνανθρώπων μας, πάντα μέσα από την καλλιέργεια της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και του εθελοντικού πνεύματος.
Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνδρομή σας σε αυτήν την προσπάθεια και σας καλούμε να μας στηρίξετε και στις 24 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, για να δείξουμε όλοι μαζί, για μια ακόμη φορά,  ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν είμαστε απομονωμένοι και μονοδιάστατοι, μακριά και έξω από την κοινωνία, αλλά ότι είμαστε μέσα στην κοινωνία και ότι αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της.
Με τιμή
Τα μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας



=============================================


10-3-2018
 
ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ – ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ & ΚΑΝΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Η μικτή ποδοσφαιρική ομάδα των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΡ.Μ.Α.), ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και η Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος (Π.Ο.Δ.Ε.Ε.) συνδιοργανώνουν το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.15΄ μ.μ. (ώρα έναρξης αγώνα) στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα με στόχο την ενίσχυση του Εθελοντισμού και με κεντρικό σύνθημα:
                                    ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ
ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
&
ΚΑΝΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Η Οργανωτική Επιτροπή, ο προπονητής και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στα μέλη των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δ.Σ.Θ. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για τη συνδιοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα, καθώς και στη Διοίκηση του Καυτατζογλείου Σταδίου για την παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου.
Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη σας, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σ΄ αυτόν τον αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και να ενισχύσετε την όλη προσπάθεια.
Με τιμή
Τα μέλη της Μικτής Ποδοσφαιρικής Ομάδας του ΔΣΘ Αρμενόπουλος – Μέγας Αλέξανδρος – Αριστοτέλης
Τα μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ