Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΕνΔΕ: Η sakkoulas-online διαθέσιμη για όλα τα μέλη της Ε.Δ.Ε.

 

                     


 

 

 

ΕΝΩΣΗ     ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ                               

        ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

          ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210

 ΤΗΛ: 213 2156114 -  FAX 210 88 41 529

                   Τ.Κ. 101. 71

       e- mail: endikeis@otenet.gr                                                          

                                                                                             

 

                                                                                                         Αθήνα, 15-01-2021

                                                                                                                    Αρ. Πρωτ.:18

 

 

 

 

                     Η sakkoulas-online διαθέσιμη για όλα τα μέλη της Ε.Δ.Ε.

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμφωνία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με τις Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ. Η Ένωση θα παρέχει δωρεάν εγγραφή και πρόσβαση πέντε (5) ωρών ετησίως στη βάση νομικών δεδομένων sakkoulas-online για όλα τα μέλη της. Επιπρόσθετα, εξασφάλισε για τα μέλη της ιδιαίτερα προνομιακή τιμή ετήσιας συνδρομής 100 ωρών στη sakkoulas-online, στο πλήρες περιεχόμενο της βάσης, με τελικό κόστος διακοσίων πενήντα (250,00) ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, από 967,20 ευρώ που είναι η αξία της. Για όσους είναι ήδη συνδρομητές θα παρατείνεται αυτόματα η συνδρομή τους, μετά την λήξη της υφιστάμενης, για ένα έτος εντελώς δωρεάν.

Στη βάση αυτή βρίσκονται καταχωρημένα εκατοντάδες βιβλία (960 σήμερα), τα οποία μπορούν οι συνδρομητές να διαβάσουν όπως στην έντυπη μορφή τους, με πλήρεις βιβλιογραφικές πληροφορίες (αριθμοί σελίδων, αριθμοί περιθωρίου κ.λπ.), προκειμένου να είναι ευχερής η παραπομπή από τους χρήστες στις πηγές. Η ενημέρωση του ιστότοπου γίνεται καθημερινά τόσο με τις νέες κυκλοφορίες όσο και με παλαιότερους τίτλους.

Περιέχονται ακόμη 17 νομικά περιοδικά από το έτος 1989: Ελληνική Δικαιοσύνη, Αρμενόπουλος, Επιθεώρηση Πολιτικής Δικονομίας, Επισκόπηση Εμπορικού Δικαίου, Διαιτησία, Επιθεώρηση Ακινήτων, Πράξη & Λόγος του Ποινικού Δικαίου, Διοικητική Δίκη, Εφημερίδα Διοικητικού Δικαίου, Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης, Δικαιώματα του Ανθρώπου, Annuaire International Des Droits De L’Homme, Ενέργεια και Δίκαιο, Νομοκανονικά, Revue Hellénique de Droit International, Ελληνική Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου, Επιθεώρηση Διοικητικής Επιστήμης.

Η sakkoulas-online περιέχει έτσι τα πλήρη κείμενα περίπου 10.000 νομικών μελετών που έχουν δημοσιευθεί στον νομικό τύπο και σε συλλογικούς τόμους.

Περιλαμβάνονται ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες δημοσιευμένες αποφάσεις ελληνικών και διεθνών δικαστηρίων, σχολιασμένες και μη, ενώ ο ιστότοπος ενημερώνεται διαρκώς με αδημοσίευτες αποφάσεις των δικαστηρίων όλων των βαθμίδων καθώς και με ελληνικά και ευρωπαϊκά νομοθετικά κείμενα.

Τα περιεχόμενα της βάσης είναι διασυνδεδεμένα μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μία αναφορά σε απόφαση που παραπέμπεται σε ένα κείμενο (σε άλλη δικαστική απόφαση, σε μία μελέτη κ.ο.κ.) αποτελεί υπερ-σύνδεσμο προς την απόφαση αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για παραπομπές σε βιβλία, μελέτες και νομοθετικά κείμενα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι συνδρομητές έχουν άμεση πρόσβαση σε όσα κείμενα τους ενδιαφέρουν με ένα κλικ.

Η αναζήτηση των πληροφοριών μπορεί να εκτελείται ταυτόχρονα στη βιβλιογραφία, νομολογία, νομοθεσία αλλά και τα αποτελέσματα να ταξινομούνται βάσει της κατηγοριοποίησής των.

           

Οι αιτήσεις εγγραφής στη sakkoulas-online γίνονται μόνο μέσω της Ε.Δ.Ε. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία της συνημμένης αίτησης και αποστείλτε την είτε στο email της Ένωσης : endikeis@otenet.gr είτε στο fax 2108841529, τσεκάροντας τα αντίστοιχα πεδία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στη συνδρομή των 100 ωρών, παρακαλούμε να καταθέσετε το ποσό των 250 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναγράφονται στην αίτηση.

 

   

Ο Πρόεδρος

 

Χριστόφορος Σεβαστίδης

Εφέτης

 

Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Παντελής Μποροδήμος

Πρωτοδίκης

 

=====

ΕνΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ