Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Εκδοση Προεδρικού Διατάγματοε 67/2015 (ΦΕΚ Α΄ 110/17.9.2015) που καθορίζει τη διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και περιλήψεων πράξεων και δηλώσεων για τους πλειστηριασμούς.

 
Κατ’  εφαρμογή του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (Ν. 4335/2015, ΦΕΚ Α΄ 87/23.7.2015) εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα 67/2015 (ΦΕΚ Α΄ 110/17.9.2015) που καθορίζει τη διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και περιλήψεων πράξεων και δηλώσεων για τους πλειστηριασμούς. 


Μέχρι την πλήρη λειτουργία της εφαρμογής που προβλέπεται στην ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, το Υπουργείο ζητά από τους φορείς να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα της πρόσθετης δημοσιότητας που εισφέρει η χρήση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας.

 Ήδη στην ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ λειτουργεί σύνδεσμός (http://www.tnomik.gr) όπου αναρτώνται τα αποσπάσματα των κατασχετηρίων εκθέσεων και των περιλήψεων πράξεων και δηλώσεων για τους πλειστηριασμούς που διενεργούνται εντός Αττικής (Αθήνα και Πειραιά). 

Στο πλαίσιο αυτής της πρόβλεψης, παρακαλούνται οι δικαστικοί επιμελητές των περιφερειακών Πρωτοδικείων (πλην Αθήνας και Πειραιά), ταυτόχρονα με τη δημοσίευση των αποσπασμάτων στην εφημερίδα, να αποστέλλουν το σχετικό απόσπασμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (E-mail) στην Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών (epimelites@odee.gr), ώστε να γίνεται ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας καθώς και στην ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ