Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Έφυγε η Δήμητρα Μητρογιάννη, Ειρηνοδίκης

 


Αποχαιρετήσαμε χθες για πάντα και μάλιστα, λόγω των ειδικών συνθηκών, από μακριά την εξαιρετική συνάδελφό μας, Δήμητρα Μητρογιάννη, η οποία μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έφυγε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Άφησε πίσω τον αγαπημένο  της σύζυγο, Παναγιώτη και την

τετράχρονη κόρη τους Έρικα. Η Δήμητρα είχε διοριστεί  αρχικά στο Ειρηνοδικείο Σερρών το 2012 και στη συνέχεια  είχε μετατεθεί στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Ήταν μία συνάδελφος που κοσμούσε τη Δικαιοσύνη, διότι είχε ήθος και διακρινόταν για την ευθυκρισία της και τη σεμνότητά της, η οποία κατά κοινή ομολογία την καθόριζε. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

Η αναπλ. Γεν Γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Έφη Κώστα

 

===================

 

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για την απώλεια της Δήμητρας Μητρογιάννη, Ειρηνοδίκη Θεσσαλονίκης και πρώην Δικηγόρου Ιωαννίνων

27 Δεκεμβρίου 2020

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο της Ειρηνοδίκη Θεσσαλονίκης, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Του Ιωάννη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 27.12.2020 και ώρα 12:00.

Η Δήμητρα Μητρογιάννη ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων μέχρι το 2013, οπότε διορίστηκε Ειρηνοδίκης Σερρών. Ήταν μία νεότατη γυναίκα με ήρεμη δύναμη και αγάπη για τη ζωή. Είχε διατηρήσει τις επαφές και τις φιλίες της με τους Δικηγόρους Ιωαννίνων και πορευόταν με επιτυχία στα απαιτητικά καθήκοντα του νέου της λειτουργήματος, αφήνοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις όπου υπηρέτησε. Αντιμετώπισε με απίστευτο σθένος και πίστη τις δυσκολίες της ασθένειας και πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συντετριμμένο εκφράζει στην οικογένειά της, στη μητέρα της και στην αγαπημένη της αδελφή και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Κλεοπάτρα Μητρογιάννη, τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του με την ευχή να βρουν τη δύναμη να αντέξουν τον πόνο.

Αποφασίζει δε ομόφωνα να καταθέσει στεφάνι και χρηματικό ποσό στη μνήμη της Δήμητρας υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» & να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Καλό ταξίδι Δήμητρα, θα σε θυμόμαστε πάντα ….

Ιωάννινα, 27 Δεκεμβρίου 2020

Η Πρόεδρος                                           Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Κυρ. Νάκα                                   Αγγελική Σπ. Τζοβάρα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ